Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

Dahl Arne - Τα μπλουζ της Ευρώπης

By Published February 15, 2017

Dahl Arne - Τα μπλουζ της Ευρώπης

Αστυνομικό
Σειρά: Βιβλία pocket
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης

(ISBN: 978-618-03-0735-1, σελ.: 488, τιμή: 7,70€)
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2016
Τίτλος πρωτοτύπου: Europa blues

Μεγάλα βιβλία, μικρές τιμές
Βιβλία για κάθε τσέπη
Το ελληνικό pocket είναι πραγματικότητα

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν βιβλία τσέπης με την αυθεντική έννοια του όρου: βιβλία δηλαδή γνωστών συγγραφέων που έκαναν ήδη μια πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά με την κανονική τους έκδοση και αρκετό χρόνο μετά την έκδοση αυτή επανακυκλοφορούν σε μικρό σχήμα, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Ένας έλληνας γκάνγκστερ σε διατεταγμένη αποστολή στη Στοκχόλμη θα βρεθεί μισοφαγωμένος από τις αρκούδες στον ζωολογικό κήπο. Τι ακριβώς συνέβη στο θύμα; Και πώς κατέληξε εκεί; Οχτώ γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη θα εξαφανιστούν από ένα κέντρο μεταναστών έξω από την πόλη. Ποιες ήταν; Ένας γηραιός κύριος θα βρεθεί κρεμασμένος ανάποδα σ’ ένα δέντρο στο εβραϊκό κοιμητήριο. Στο εσωτερικό του καρπού του είναι χαραγμένο ένα νούμερο στρατοπέδου συγκέντρωσης.

Το σκηνικό παίρνει τη μορφή ιστορικού εφιάλτη. Οι διαφορετικές υποθέσεις σιγά σιγά συνδέονται και η ομάδα Άλφα θα κληθεί να δραστηριοποιηθεί σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης αλλά και να αποκαλύψει δυσάρεστες αλήθειες του σουηδικού παρελθόντος...

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΦΑ

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ένα λαμπρό αστυνομικό μυθιστόρημα, το οποίο δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και βρέθηκε αμέσως στην κορυφή των best seller... Ίσως το καλύτερό του έως σήμερα.
Der Spiegel (Γερμανία)

Αν γνωρίζετε ήδη τον Χένινγκ Μάνκελ, τότε ήρθε η ώρα να διαβάσετε τον Άρνε Νταλ... Ο Νταλ είναι ένας εξαιρετικός στιλίστας.
Stern (Γερμανία)

Στο τέταρτο βιβλίο του ο Νταλ επιτυγχάνει να ανασυστήσει με λυσσαλέο ρυθμό ένα σκοτεινό κεφάλαιο του σουηδικού παρελθόντος. Ένα εντυπωσιακό θρίλερ.
Hamburger Morgenpost (Γερμανία)

Ένα εκπληκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Νταλ.
BT (Δανία)

Η γραφή του είναι δύο φορές καλύτερη απ’ ό,τι όλων των άλλων.
Information (Δανία)

Το καλύτερο αστυνομικό της χρονιάς. Του βάζω τον υψηλότερο βαθμό. Ένα λαμπρό οικοδόμημα.
Aftonbladet (Σουηδία)

Ο ρυθμός είναι γρήγορος, το τέλος καλοδουλεμένο αλλά και ανησυχητικό. Τα μπλουζ της Ευρώπης είναι ένα βιβλίο καλογραμμένο, σχεδόν εθιστικό. Ο συγγραφέας δένει το φαινόμενο του εμπορίου λευκής σαρκός με τον τρόμο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, η ανάμνηση του οποίου ρίχνει τη βαριά σκιά του σε όλη την Ευρώπη. Όταν βρίσκεις συγγραφέα τέτοιου επιπέδου, το μόνο που μπορείς είναι να συστήσεις για διάβασμα και όλα τα υπόλοιπα έργα του.
Skånska Dagbladet (Σουηδία)

Ο Άρνε Νταλ τα κατάφερε και αυτή τη φορά. Έγραψε ένα αριστοτεχνικό αστυνομικό που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. Εντυπωσιακό!
Laholms Tidning (GT)

Τα μπλουζ της Ευρώπης ήταν το πρώτο βιβλίο του Νταλ που έπεσε στα χέρια μου και πραγματικά με συγκλόνισε. Ήμουν διακοπές στην Ελλάδα, αλλά δεν χάρηκα ούτε τις υπέροχες παραλίες ούτε τα αρχαία μνημεία, γιατί με είχε συνεπάρει το βιβλίο.
Elle (Σουηδία)

Ο Arne Dahl δεν υπάρχει. Το ψευδώνυμο αυτό ανήκει στον σουηδό Γιαν Άρναλντ, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει μυστική την ταυτότητά του για αρκετά χρόνια, αλλά στο έκτο βιβλίο της αστυνομικής σειράς του, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ομάδα Άλφα, το πρόσωπό του αποκαλύφθηκε.

Γεννημένος το 1963, ο Γιαν Άρναλντ εργάζεται ως κριτικός και δημοσιογράφος, ενώ με το Misterioso (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) καθιερώθηκε διεθνώς ως ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους συγγραφείς αστυνομικού στην Ευρώπη. Η σειρά βιβλίων του αριθμεί σήμερα 10 τίτλους, οι αστυνομικές του ιστορίες μεταφράζονται σε πάρα πολλές χώρες, ενώ διακρίνεται για το έργο του διεθνώς (Deutscher Krimi Preis, 2005 – Γερμανία, Palle Rosenkrantz Prisen, 2004 – Δανία). Για να μάθετε περισσότερα www.arnedahl.net και www.metaixmio.gr

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της