Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Προσεχείς εκδόσεις από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017

By Published August 18, 2017

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΔΟΚΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πολλά και σημαντικά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ από τον Σεπτέμβριο έως το τέλος του έτους, μεταξύ των οποίων τα νέα μυθιστορήματα της Τατιάνας Αβέρωφ, του Χρήστου Αγγελάκου, της Σοφίας Νικολαΐδου, του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη και της Μαίρης Μαγουλά, ανατρεπτικές ιστορίες της Άλκης Ζέη, διηγήματα του Θωμά Ψύρρα, ενώ επανεκδίδονται Το μυθιστόρημα του Ξενοφώντα του Τάκη Θεοδωρόπουλου, Το ημερολόγιο ενός εξωγήινου του Νίκου Παναγιωτόπουλου, καθώς και το βιβλίο σταθμός στην ελληνική λογοτεχνία Η Πάπισσα Ιωάννα του Εμμανουήλ Ροΐδη, που εξακολουθεί να γοητεύει και να «σκανδαλίζει» 150 χρόνια περίπου μετά την πρώτη του έκδοση. Φεύγοντας από τη λογοτεχνία, αρκετά βιβλία φέτος θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας για σκέψη και προβληματισμό, όπως το βιβλίο του Καθηγητή Γεώργιου Μπαμπινιώτη Οι πικρές αλήθειες της γλώσσας μου, μια ιστορική βιογραφία για τον Ελευθέριο Βενιζέλο από τον Ομότιμο Καθηγητή Πολιτικής Ιστορίας Θάνο Βερέμη, το βιβλίο του φυσικού και αστρονόμου Διονύση Σιμόπουλου Είμαστε αστρόσκονη, ένα βιβλίο για το άγνωστο σύμπαν και την ιστορία του, κ.ά.

Στις προθήκες της ξένης πεζογραφίας οι αναγνώστες θα βρουν βιβλία σπουδαίων συγγραφέων: του κορυφαίου αμερικανού Paul Auster, του αμερικανού John Fante που επηρέασε συγγραφείς όπως ο Μπουκόβσκι και ο Κέρουακ, του σουηδού Torbjörn Säfve, του πολλά υποσχόμενου βρετανού Graeme Macrae Burnet που έκανε την έκπληξη και έφτασε μέχρι τα Booker, κ.ά.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνεχίζουν και εμπλουτίζουν με τέσσερις νέους τίτλους τη νέα σειρά «Μεγάλες αφηγήσεις» που επιμελείται ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης και περιλαμβάνει αριστουργήματα της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας: Ο κλέφτης των ποδηλάτων του Luigi Bartolini, Το βαμμένο πουλί του πολωνού Jerzy Kosinski, Το μοναστήρι της Πάρμας του Stendhal, το διάσημο έργο Θάνατος στη Βενετία του νομπελίστα Thomas Mann.

Στην αστυνομική λογοτεχνία χιλιάδες φανατικοί της σουηδής βασίλισσας των μπεστ σέλερ Camilla Lackberg αναμένουν τη νέα περιπέτεια της Ερίκα και του αγαπημένου της Πάτρικ· Η μάγισσα θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, νέα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους στον κατάλογό μας, όπως ο βρετανός Daniel Cole που με τη Μαριονέτα του έχει κάνει παγκόσμιο θόρυβο, και η χαρισματική βρετανίδα Susie Steiner, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέα βιβλία των σουηδών Arne Dahl, Thomas Engström και Alexander Söderberg, του πολυσχιδούς σκοτσέζου Ian Rankin, της βασίλισσας του ισλανδικού crime Yrsa Sigurdardottir και του αμερικανού James Patterson, συγγραφέα πολλών εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

                                             

Στον κόσμο του φανταστικού θα δούμε ένα ιδιαίτερο βιβλίο από τον συγγραφέα του «Game of Thrones» George R. R. Martin, ενώ ολοκληρώνεται η τριλογία επικής φαντασίας «Τα Χρονικά της Τσακισμένης Θάλασσας» από τον βρετανό Joe Abercrombie, πολύ σημαντικό συγγραφέα του φανταστικού της νέας γενιάς και πολύ γνωστό στους λάτρεις του είδους.

 

 Ιστορικά, φιλοσοφικά και πολιτικά δοκίμια, καθώς και συγκλονιστικές μαρτυρίες από κορυφαίους διανοούμενους και ιστορικά πρόσωπα θα κυκλοφορήσουν στα βιβλιοπωλεία: Το βιβλίο Οκτώβρης: Η ιστορία της Ρωσικής Επανάστασης από τον πολυβραβευμένο συγγραφέα της λογοτεχνίας του φανταστικού China Miéville προσφέρει μια διαφορετική ματιά στην ιστορία της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917 που φέτος έχει επέτειο 100 χρόνων, ενώ το αποκαλυπτικό βιβλίο «Δεν θέλαμε να ξέρουμε»: Η γραμματέας του Γκέμπελς αποκαλύπτει των Brunhilde Pomsel και Thore D. Hansen είναι η συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που βρέθηκε στο κέντρο της εξουσίας της χιτλερικής Γερμανίας ως γραμματέας του Υπουργού Προπαγάνδας του Χίτλερ και αποτελεί μια προειδοποίηση για την επιστροφή των αυταρχικών καθεστώτων. Αναμένουμε ακόμα τη νέα διευρυμένη έκδοση ενός από τα σημαντικότερα έργα αναφοράς στον χώρο της πολιτικής φιλοσοφίας για τη σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία, του Πολιτικού φιλελευθερισμού του John Rawls, όπως και το εκπαιδευτικό μανιφέστο Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό του πολωνού παιδαγωγού Janusz Korczak, που προετοίμασε τον δρόμο για τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της