Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Μένουμε σπίτι – Διαβάζουμε βιβλία

By Published March 18, 2020

Οι ημέρες επιβάλλουν σύνεση, υπευθυνότητα, μείωση των μετακινήσεών μας και παραμονή στο σπίτι.

Υπακούμε στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πρωτόγνωρης αυτής επιδημίας.


Μένοντας στο σπίτι κερδίζουμε χρόνο για εμάς, τις ευπαθείς ομάδες, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη καθημερινά και τους επιστήμονες που εργάζονται πυρετωδώς για την εύρεση φαρμάκου. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και κάνουμε όσο μπορούμε χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα στην οποία έχουμε βρεθεί όλοι μας υπάρχει ένας φίλος που είναι τελείως ακίνδυνος και μπορεί να μας κάνει συντροφιά κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Βρείτε το βιβλίο που σας ταιριάζει για εσάς και τα παιδιά σας.
Απευθυνθείτε στα βιβλιοπωλεία που εμπιστεύεστε για να σας εξυπηρετήσουν μέσω ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελιών.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φροντίζουν για τις αναγνωστικές σας ανάγκες με αίσθημα ευθύνης. Δεχόμαστε online παραγγελίες μέσω του eshop μας www.metaixmio.gr, αλλά και τηλεφωνικές στο 210 5145432 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα βιβλία θα φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικείτε. Δείτε ΕΔΩ τους τρόπους πληρωμής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις παραγγελίες σας.

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούν ολοκαίνουργια βιβλία. Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ για ό,τι καινούργιο έρχεται.
Για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι θα βρείτε ΕΔΩ πολλές ιδέες και σχετικά βιβλία.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!