Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

5η έκδοση για το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη «Μπαμπά… μια κανονική ημέρα»

By Published June 03, 2016

Κυκλοφόρησε η 5η ΕΚΔΟΣΗ για το βιβλίο Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα) του Αντώνη Δούμα - Κανάκη


Με ιδιαίτερη χαρά, οι εκδόσεις IANOS ανακοινώνουν την 5η έκδοση του βιβλίου του Αντώνη Δούμα-Κανάκη, Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα), μόλις περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσής του, όπου το βιβλίο παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων όχι μόνο του ΙΑΝΟΥ, αλλά και όλων των ενημερωμένων βιβλιοπωλείων της χώρας.

Το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη είναι ένα ιδιαίτερο κείμενο που έχει αγγίξει το αναγνωστικό κοινό από την πρώτη στιγμή, με την πρώτη έκδοσή του να εξαντλείται μέσα στις πρώτες 13 ημέρες, ενώ οι συνολικές πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει σχεδόν τα 12.000 αντίτυπα.

Πολύ υψηλές όμως είναι και οι πωλήσεις της ηλεκτρονικής έκδοσης του βιβλίου, που κυκλοφορεί και σε e-book.

Τέλος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το αναγνωστικό κοινό στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε αγορά του βιβλίου, το ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός», στο οποίο διατίθενται τα έσοδα των πωλήσεων, τόσο από τον συγγραφέα Αντώνη Κανάκη, όσο και από τις εκδόσεις IANOS.

Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αναγνώστες.

Το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα), που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS και είναι διαθέσιμο και σε e-book, θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΙΑΝΟS και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Περιγραφή - σημείωμα του συγγραφέα

"Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό, κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών.

Τις είκοσι αυτές ήμερες αυτά έζησα, αυτά ένιωσα, αυτά σκέφτηκα, αυτά φώναξα, αυτά έκανα.

Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ήμερες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Έκτος από τις εκ των υστερών ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μια λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση-αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις. Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό.

Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί πότε.

Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες...
Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς..."
Αντώνης Κανάκης

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της