Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Ένα μωρό για τρεις – Περιοδεία στην Ελλάδα!

By Published July 21, 2020

Αγαπητοί θεατές των παραστάσεων μας,

Ευχόμαστε καταρχάς να είστε υγιείς, τόσο εσείς όσο και οι οικογένειες σας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με το Άρθρο 16 περί της ρύθμισης για την ακύρωση και την αναβολή εκδηλώσεων που ψηφίστηκε με ‘’ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ’’,
έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την αξία των εισιτηρίων σας εντός 18 μηνών για οποιαδήποτε από τις παραστάσεις μας.
Σχετικά με τις παραστάσεις μας μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το site μας www.artinfo.gr.

 

Με την ελπίδα ότι θα σας δούμε σύντομα, σας ανακοινώνουμε πως η καλοκαιρινή μας περιοδεία ξεκινάει από 24 Ιουλίου με την πιο σπαρταριστική κωμωδία του καλοκαιριού

Εισιτήρια

Παίζουν:Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Θέμις Μαρσέλλου

Σκηνοθεσία - απόδοση: Θέμις Μαρσέλλου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 24 Ιουλίου – ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Σάββατο 25 Ιουλίου – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ALEX CINEMA
Κυριακή 26 Ιουλίου - ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Δευτέρα 27 Ιουλίου - ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Τρίτη 28 Ιουλίου - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Δ. ΚΙΝΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Πέμπτη 30 Ιουλίου - ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Δευτέρα 3 Αυγούστου - ΠΑΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ROYAL
Σάββατο 8 Αυγούστου - ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Τρεις συγκάτοικοι και ορκισμένοι εργένηδες, ζουν την πολυτάραχη ζωή τους σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού. Το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτι και οι γυναίκες.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα πάρτι, όταν ένας φίλος του Τζακ του ζητά μια χάρη. Να παραλάβει εκ μέρους του ένα πολύ σημαντικό πακέτο, όσο ο ίδιος θα λείπει σε ταξίδι. Ο Τζακ φυσικά δέχεται και μιας και ο ίδιος θα λείπει για τρεις εβδομάδες στην Ιαπωνία, ενημερώνει με τη σειρά του, τους συγκατοίκους του, τον Πήτερ και τον Μάικλ, να το παραλάβουν.

Η επόμενη μέρα τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, μόλις βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού τους, ένα μωρό κι ένα σημείωμα...Νομίζοντας ότι πρόκειται για το «πακέτο» που περίμεναν, το παίρνουν η ανέμελη και εργένικη ζωή τους αλλάζει για πάντα!

Άρθρο 16
Ρυθμίσεις για την ακύρωση και αναβολή εκδηλώσεων
1. Στις περιπτώσεις συμβάσεων μεταξύ φυσικών και νομικών προσώπων που διοργανώνουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και λοιπά ζωντανά θεάματα και ακροάματα και πελατών, οι οποίοι, έναντι αντιτίμου (εισιτήριο), απέκτησαν δικαίωμα παρακολούθησης των εκδηλώσεων αυτών, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 25.2.2020 έως και 30.9.2020 και ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν ή ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναβληθούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID -19 ισχύουν τα εξής:
α. Εάν, κατόπιν της κατά την παρ. 1 ακύρωσης, ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη οποιοδήποτε ποσό που ο πελάτης έχει καταβάλει ως αντίτιμο εισιτηρίου, κατά παρέκκλιση των εφαρμοστέων διατάξεων σύμβασης ή νόμου, ο διοργανωτής δύναται να προσφέρει στον πελάτη, αντί της επιστροφής χρημάτων, ισόποσο πιστωτικό σημείωμα ισχύος έως τις 30.9.2021 για την παρακολούθηση εκδηλώσεων της παρ. 1.
β. Εάν, για τις εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν ή ενδέχεται να αναβληθούν, ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη οποιοδήποτε ποσό που ο πελάτης έχει καταβάλει ως αντίτιμο του εισιτηρίου, κατά παρέκκλιση των εφαρμοστέων διατάξεων σύμβασης ή νόμου και αντί της επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου, ο διοργανωτής δύναται να προσφέρει στον πελάτη ισόποσο πιστωτικό σημείωμα που θα ισχύει για την παρακολούθηση, κατ’ επιλογή του πελάτη, είτε της αναβληθείσας εκδήλωσης ή άλλης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30.9.2021. Ο διοργανωτής υποχρεούται να ενημερώνει το κοινό για τη νέα ημερομηνία της αναβληθείσας εκδήλωσης έγκαιρα με ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο του, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία τυχόν διαθέτει, καθώς και με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο δημόσιας πρόσκλησης.
γ. Εάν η συνολική αξία της υπηρεσίας που θα παρακολουθήσει τελικά ο πελάτης υπερβαίνει την αξία του πιστωτικού σημειώματος, η διαφορά καταβάλλεται από τον πελάτη στο διοργανωτή. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο κατά τη λήξη ισχύος του πιστωτικού σημειώματος, δεν έχει χρησιμοποιηθεί αυτό από τον πελάτη, ο πελάτης δικαιούται και ο διοργανωτής υποχρεούται να καταβάλει στον πελάτη χρηματικό ποσό ίσο με την αξία του πιστωτικού σημειώματος έως τις 31.10.2021.
2. Αστική ευθύνη των διοργανωτών της παρ. 1 έναντι οιουδήποτε προσώπου, η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, δεν προκύπτει, σε περίπτωση κατά την οποία οι ως άνω διοργανωτές εφαρμόζουν τους όρους των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου. Ο ζημιωθείς φέρει το βάρος απόδειξης της ζημίας που υπέστη, της μη προσήκουσας εφαρμογής των όρων των ως άνω ειδικών πρωτοκόλλων και της αιτιώδους συνάφειας μεταξύ αυτών.

*Σημαντικές σημειώσεις:

Εάν η νέα κράτηση είναι υψηλότερης αξίας από την αξία της αρχικής αγοράς, τότε το υπολειπόμενο κόστος θα πρέπει να καταβάλλεται, κατά την ώρα της κράτησης.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της