Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Μaster Art productions

By Published March 07, 2021

Η Master ART είναι εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars)

που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 στην Αθήνα.

Ήρθε να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ελλάδα, σχετικά με τα σεμινάρια ασύγχρονης παρακολούθησης, τα οποία δίνουν την δυνατότητα ευελιξίας στον άνθρωπο που τα παρακολουθεί να προσαρμόσει την παρακολούθηση ανάλογα με το δικό του πρόγραμμα, χωρίς να στερείται σε γνώση και ποιότητα.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός δικτύου Master classes, δηλαδή σεμιναρίων όπου καταξιωμένοι, στον χώρο τους, επαγγελματίες μοιράζονται την εμπειρία τους και την δική τους πορεία προς την κατάκτηση της επιτυχίας, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους ενδιαφερόμενους.

Σ’αυτή την προσπάθεια κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η υψηλή ποιότητα στην παραγωγή. Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με τα τεχνικά μέσα εκείνα (κάμερες, μικρόφωνα κ.τ.λ) που εγγυώνται κατά το δυνατόν την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, που καθιστούν την παρακολούθηση άνετη και ευχάριστη. Ανάλογη είναι και η προσέγγιση στο περιεχόμενο και την προώθηση των σεμιναρίων, ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα άρτιο, που σέβεται τους ανθρώπους που επιλέγουν να τα προμηθευτούν.

Η Master ART, ξεκίνησε την πορεία της με την παραγωγή τεσσάρων σεμιναρίων συγγραφής, με έγκριτους συγγραφείς που έχουν αφήσει και εξακολουθούν να αφήνουν το στίγμα τους στην σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, ενώ έχουν μία σταθερή θέση στα ράφια των best sellers.

Συγκεκριμένα κυκλοφορούν:

-Master class συγγραφής με τον Κώστα Κρομμύδα: “Η ανατομία ενός επιτυχημένου βιβλίου”

-Master class συγγραφής με τον Στέφανο Δάνδολο: “Ένα ταξίδι στον κόσμο της λογοτεχνίας”

-Master class συγγραφής και αυτοβελτίωσης με τον Στέφανο Ξενάκη: “Η τέχνη της αυτοβελτίωσης”

-Master class συγγραφής με την Αλκυόνη Παπαδάκη: “Η δύναμη των λέξεων”

Τα παραπάνω πολύ σύντομα αγκαλιάστηκαν από το ενδιαφερόμενο κοινό, δίνοντας ώθηση στην Master ART να προσεγγίσει μελλοντικά και πολλούς άλλους τομείς εκτός από την συγγραφή.

Βρείτε την Master ART σε Facebookκαι Instagram

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!