Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Έληξε 51η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Αγροτικής Οικονομίας στην Κρεμαστή

By Published August 26, 2016

23 Αυγούστου 2016:Έληξε 51η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Αγροτικής Οικονομίας στην Κρεμαστή

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετείχε για έβδομη χρονιά στην 51η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή αυτή μας δίνει την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης, αναλύοντας τα οφέλη της ασφαλούς οδήγησης.

Το περίπτερο μας κατά την διάρκεια της έκθεσης επισκέφτηκαν φορείς και οι χιλιάδες επισκέπτες της, υπολογίζουμε ότι πάνω από 2.500 άτομα μας επισκέφτηκαν.
Ένα περίπτερο στημένο με άρτιο τρόπο και αισθητική , δίνοντας την αίσθηση μιας συμμετοχής σε διεθνείς παρουσιάσεις, κατά κοινή ομολογία των ξένων επισκεπτών των συμπολιτών μας και των επισκεπτών από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Δεχτήκαμε συγχαρητήρια από μικρούς, μεγάλους, έλληνες και ξένους για το ότι η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας και στην συνεχή ενημέρωση των πολιτών για θέματα της ασφαλούς οδήγησης και παραμένει πρωτοπόρα στην προσπάθεια αυτή για την περιοχή μας, με μοναδικό στόχο την ενημέρωση των οδηγών παρέχοντας με κάθε δυνατό τρόπο και σχεδιασμό κάθε πληροφορία για ασφαλή οδήγηση και αλλαγής συμπεριφοράς για την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην περιοχή μας.

Χαρακτηριστικά, μικροί μαθητές, γονείς από σχολεία της περιοχής μας, από Κάρπαθο, σταματούσαν στο περίπτερο και σχολίαζαν... Η ΕΥΘΥΤΑ που ήρθε στο σχολείο μας, μας μίλησε για το κράνος, τη ζώνη, τις διαβάσεις, να μη μιλούμε στο κινητό, γονείς μας κατέθεταν τις απόψεις τους λέγοντας μας ότι, από την ημέρα που πήγατε στο σχολείο, αν ξεχάσουμε τη ζώνη τα παιδιά μας φωνάζουν... η ΕΥΘΥΤΑ μας είπε να φοράμε ζώνη όταν οδηγούμε...Αισιοδοξία και η ελπίδα όλων ...οι αυριανοί πλέον συνειδητοποιημένοι οδηγοί.

Μαθητές Λυκείου επισκέφτηκαν το περίπτερο, αγόρασαν προϊόντα για να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ μετά από ενημέρωση στα σχολεία τους.

Επισκέπτες της έκθεσης αγόραζαν προϊόντα με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια, παροτρύνοντας μας να μη σταματήσουμε.
Επισκέπτης της Ρόδου, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μας εξέφρασε την επιθυμία του να στηρίξει την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ με όποιον τρόπο επιθυμούμε.

Εκπρόσωπος μεγάλης εταιρίας προσφέρθηκε να στηρίξει δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ.
Ξένοι επισκέπτες, σταματώντας στο περίπτερο, αμέσως γινόταν αντιληπτό ποια η σκοπιμότητα τουαντικρίζοντας το σκίτσο-πιστόλι του Μ.Κουντούρη, που δέσποζε στο περίπτερο. Μας κατέθεταν τις απόψεις τους σχετικά με τις δικές τους χώρες για την οδική ασφάλεια και τον προβληματισμό τους για την συμπεριφορά των ελλήνων οδηγών που δεν φορούν κράνη, τους γονείς το πώς μεταφέρουν τα παιδιά τους και για την ανύπαρκτη έως ελλιπή σήμανση στο οδικό δίκτυο εντός και εκτός της Ρόδου.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν οι φορείς της Ρόδου, καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας, την αναγκαιότητα πολιτικής βούλησης για την μείωση των τροχαίων στην περιοχή μας με την ανάληψη άμεσων παρεμβάσεων για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.Συγκεκριμένα μετά και από το έγγραφο που απέστειλε η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ο Δήμαρχος Ρόδου δεσμεύτηκε ότι θα εντάξει στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, έργα για την ασφαλή μετακίνηση μαθητών προς τα σχολεία, ο κ. Πόκιας Γεώργιος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το θέμα με τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες θα τελειώσει,Αντιπερειφεριάρχες, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι δεσμεύτηκαν για παρεμβάσεις που αφορούν την οδική ασφάλεια.
Ένα περίπτερο δημιουργικό. Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν και έγραψαν μηνύματα για τον παγκόσμιο στόχο SaveKidsLives2020.

Mοιράστηκαν έντυπα και αλκοτέστ μιας χρήσηςχορηγός η ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ.
Για την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο στόχος και το αποτέλεσμα της μείωσης των τροχαίων, οφείλουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να πετύχει το στόχο της, με πίεση προς τους φορείς για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή μας.
Έχει καθιερωθεί πλέον η Έκθεση να κλείνει στην ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ με λαχειαγορά.

Φέτος κληρώθηκαν πέντε (5) κράνη ποδηλάτου. Οι τυχεροί ενημερώθηκαν για την παραλαβή τους, προσφορά της ΒΑΚΑΡ Α.Ε –συνοδηγός στην προσπάθειά μας.

Τους λαχνούς από την κληρωτίδα τράβηξαν, ομάδα από τους Προσκόπους Δωδεκανήσου και οι μικροί φίλοιμας Ευκλής και Μυρτώ Μαμαλίγκα.
Ας μη ξεχνάμε ότι στόχος μας είναι οι μικροί μας φίλοι... οι αυριανοί συνειδητοποιημένοι οδηγοί

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί: την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη, Πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης για την διάθεση του περιπτέρου, τους εθελοντές της,Αντώνη,Γεσθημανή, Μαρία, Δώρα,Ιωάννα,Μάνθα, Δέσποινα,τους μικρούς φίλους, Μυρτώ, Ευκλή, που ήταν συνέχεια στο περίπτερο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, κατά τη διάρκεια της 51ης πανελλήνιας έκθεσης, την ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ, την ΒΑΚΑΡ Α.Ε,το Επίτιμο Μέλος μας Μιχάλη Κουντούρη, με την δωρεάν προσφορά έργων του για τους σκοπούς της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, την educartoon, τον Γιάννη Μηνούδη Παιδαγωγός Κυκλοφορίας στην Σουηδία για την προσφορά των βιβλίων του «Οδήγηση..οι κανόνες του παιχνιδιού», τη Δέσποινα Τσουρούτη γραφίστρια και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την αναπαραγωγή των εντύπων με συμβουλές για την οδική ασφάλεια τα οποία διανεμήθηκαν στους επισκέπτες.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥαναπαράγει τετράδια 50φυλα, με εμπροσθόφυλο έργα μαθητών από την 3η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλεια 2015 SaveKidsLives.

Στόχος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ είναι: η οργανωμένη παρέμβαση και η κοινωνική πίεση προς τους φορείς της πολιτείας, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Θα συνεχίσουμε γιατί η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ.... είμαστε όλοι εσείς.

Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να λάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν καθώς όλοι μας αποτελούμε υποψήφια θύματα τροχαίου.
Η συλλογική αυτή προσπάθεια της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, πρέπει να αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής παρέμβασης, που θα επαναδιαπραγματευθεί ριζικά ένα τόσο σοβαρό θέμα που αποτελεί ζήτημα πολιτισμού και δημόσιας υγείας, προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση στη χώρα μας.

Πρέπει να γίνει απαίτηση του καθενός τόσο προς όλους τους φορείς, όσο και προς την ατομική ευθύνη του καθενός από μας γιατί....η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας , να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.....

Φίλοι οδηγοί: μη ξεχνάτε: Η ΖΩΗ αλλάζει σε δευτερόλεπτα. Μην αποσπάτε τα μάτια σας από το δρόμο. Οδηγείτε υπεύθυνα, όχι επιθετικά για να έχετε καλές και ασφαλείς διαδρομές.

ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της