Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

''Το οδοιπορικό ενός Κωμωδού - 50 χρόνια στο σανίδι''

By Published December 28, 2016

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου ''Το οδοιπορικό ενός Κωμωδού - 50 χρόνια στο σανίδι'', του Μανώλη Δεστούνη, από τις εκδόσεις Εντύποις, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.

Τον μεγάλο μας ηθοποιό τίμησαν πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι, άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από τις παραστάσεις, τις ταινίες και τις εκπομπές του στην τηλεόραση για το ταλέντο και το ήθος του.

Για το έργο του Μανώλη Δεστούνη και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα μίλησαν η Τούλα Μπούτου, συγγραφέας και γιατρός, ο Κώστας Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar), δημοσιογράφος και συγγραφέας, και ο εκδότης των Εκδόσεων Εντύποις Κρανιάς Γιάννης, ενώ διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο οι ηθοποιοί Νίτα Παγώνη, Οδυσσέας Σταμούλης και Αυγερινός Σουλόπουλος.

Ο Γιάννης Κρανιάς μεταξύ άλλων είπε πως δεν πρόκειται απλά για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, αλλά στις σελίδες του θα δει κάποιος να εκτυλίσσεται όλη η νεότερη ιστορία της πατρίδας μας.

 

Η Τούλα Μπούτου μίλησε για το έργο και το ήθος του Μανώλη Δεστούνη.
Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar) μας ταξίδεψε στις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους που στάθηκε καθοριστική, ώστε να ακολουθήσει ο Μανώλης Δεστούνης τον δρόμο της υποκριτικής.

Και ο Μανώλης Δεστούνης, με το γνωστό χιούμορ του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του και χάρισε όμορφες στιγμές σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Φωτογραφίες : Γιάννης Πασχάλης

Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Εντύποις
''Το οδοιπορικό ενός Κωμωδού - 50 χρόνια στο σανίδι'',
το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Μανώλη Δεστούνη

...Το «οδοιπορικό ενός κωμωδού» και όχι μόνο, γιατί στην πορεία τη θεατρική του απέδειξε πως μπορεί να παίξει σε μια τεράστια γκάμα θεατρικών έργων - και κλασικό ρεπερτόριο, τραγωδία - και έργα για την τρυφερή παιδική ηλικία και σε ό,τι άλλο που έχει σχέση με τον κινηματογράφο - 150 ελληνικές ταινίες στο ενεργητικό του - και με το θέατρο σε όποια του “φόρμα” κι αν καταπιαστεί ο ηθοποιός αυτός.
«Ο κάθε άνθρωπος φιλοδοξεί να τελειοποιήσει αυτό που είναι. Ο ηθοποιός φιλοδοξεί να τελειοποιήσει αυτό που δεν είναι», γράφει ο Ιάσων Ευαγγέλου. Κι ο Μανώλης Δεστούνης κατέχει αυτό το θείο δώρο, το χάρισμα που ονομάζεται “ταλέντο” και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να ταυτίζεται σαν (προσωρινή) προσωπικότης με την ανθρώπινη υπόσταση όποιου άλλου ανθρώπινου πλάσματος...

Εκδόσεις Εντύποις, Δεκέμβρης 2016

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της