Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Έληξε η 53η Έκθεση Κρεμαστής

By Published August 26, 2018

23 Αυγούστου 2018: Έληξε η 53η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετείχε για ένατη χρονιά(9), στην 53η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής με μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή αυτή μας δίνει την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης, αναλύοντας τα οφέλη της ασφαλούς οδήγησης.

Το περίπτερο μας κατά την διάρκεια της έκθεσης επισκέφτηκαν φορείς και εκατοντάδες επισκέπτες. Ένα περίπτερο στημένο με άρτιο τρόπο και αισθητική , δίνοντας την αίσθηση μιας συμμετοχής σε διεθνείς παρουσιάσεις, κατά κοινή ομολογία των επισκεπτών του περιπτέρου μας. Δεχτήκαμε συγχαρητήρια από μικρούς και μεγάλους για το ότι η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας και στην συνεχή ενημέρωση των πολιτών όλων των ηλικιών για θέματα της ασφαλούς οδήγησης και παραμένει πρωτοπόρα στην προσπάθεια αυτή για την περιοχή μας, παρέχοντας με κάθε δυνατό τρόπο και σχεδιασμό κάθε πληροφορία για ασφαλή οδήγηση και αλλαγής συμπεριφοράς με στόχο την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην περιοχή μας.


Χαρακτηριστικά, μικροί μαθητές, γονείς από σχολεία της περιοχής μας, σταματούσαν στο περίπτερο και σχολίαζαν… Η ΕΥΘΥΤΑ που ήρθε στο σχολείο μας, μας μίλησε για το κράνος, τη ζώνη, τις διαβάσεις, να μη μιλούμε στο κινητό, γονείς μας κατέθεταν τις απόψεις τους λέγοντας μας ότι, από την ημέρα που πήγατε στο σχολείο, αν ξεχάσουμε τη ζώνη τα παιδιά μας φωνάζουν… η ΕΥΘΥΤΑ, μας είπε να φοράμε ζώνη όταν οδηγούμε… να μη μιλάμε στο κινητό… να φοράμε το κράνος…. Αισιοδοξία, ελπίδα οι αυριανοί πλέον συνειδητοποιημένοι οδηγοί.

Επισκέπτες, σταματώντας στο περίπτερο, αμέσως γινόταν αντιληπτό ποια η σκοπιμότητα του περιπτέρου, αντικρίζοντας το σκίτσο-πιστόλι του Μ. Κουντούρη, που δέσποζε στο περίπτερο. Μας κατέθεταν τις απόψεις τους και τον προβληματισμό τους για την συμπεριφορά οδηγών που δεν φορούν κράνη, τους γονείς το πώς μεταφέρουν τα παιδιά τους και για την ανύπαρκτη έως ελλιπή κάθετη και οριζόντια σήμανση στο οδικό δίκτυο εντός και εκτός της Ρόδου.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν οι φορείς της Ρόδου, καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας, την αναγκαιότητα πολιτικής βούλησης για την μείωση των τροχαίων στην περιοχή μας με την ανάληψη άμεσων παρεμβάσεων για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ξεκίνησε η καμπάνια της συγκέντρωσης υπογραφών
«Η Οδική Ασφάλεια είναι ευθύνη όλων» Εμείς οι πολίτες διεκδικούμε και απαιτούμε να κυκλοφορούμε σε ασφαλές και συγχωρητικό οδικό δίκτυο. Εμείς ως πεζοί, ως οδηγοί οφείλουμε να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 1.235 υπογραφές
Οι υπογραφές θα παρουσιαστούν στην Κυβέρνηση και στους φορείς της Ρόδου στο τέλος του 2018. Στόχος μας η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού υπογραφών.

Για την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο στόχος και το αποτέλεσμα της μείωσης των τροχαίων, οφείλουμε σε όλους όσους έφυγαν τόσο τραγικά και βίαια, θα συνεχίσουμε μέχρι να πετύχουμε το στόχο, με πίεση προς τους οδηγούς, πεζούς και φορείς για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή μας.

Έχει καθιερωθεί πλέον η Έκθεση να κλείνει στην ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ με λαχειαγορά.
Φέτος κληρώθηκαν 10 κράνη μοτοσυκλέτας. Χορηγός ΒΑΚΑΡ Α.Ε – συνοδηγός στην προσπάθειά μας.
Οι τυχεροί: Βασιλαρά Ελένη, Δήμος Δαβίδ, Καραπάνος Θεόδωρος, Λεμονής Σταμάτης, Μαχαίρα Υπαπαντή, Μουστάκας Αντώνης, Παληκαρά Ολυμπία, Πούλος Γεώργιος, Στεργιαννάκης Στέργος και Φραντζιδάκη Αργυρώ, ενημερώθηκαν για την παραλαβή των προστατευτικών κρανών. Τους λαχνούς από την κληρωτίδα τράβηξαν, ομάδα από τους Προσκόπους Δωδεκανήσου και εθελοντές φοιτητές .

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί: όλους εσάς που στηρίζετε τις δράσεις μας, τον κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη, Πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης για την διάθεση του περιπτέρου, τα μέλη, τους εθελοντές φοιτητές, την ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ , την ΒΑΚΑΡ Α.Ε, τον Γιάννη Μηνούδη, Παιδαγωγός Κυκλοφορίας στην Σουηδία για την προσφορά των βιβλίων του «Οδήγηση..οι κανόνες του παιχνιδιού», τη ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΚΗ, το νέο Κ.Ο.Κ διανεμήθηκε στους επισκέπτες.

Στόχος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ είναι: η οργανωμένη παρέμβαση και η κοινωνική πίεση προς τους φορείς της πολιτείας, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Θα συνεχίσουμε γιατί η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ…. είμαστε όλοι εσείς.
Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να λάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν καθώς όλοι αποτελούμε υποψήφια θύματα τροχαίου, χρησιμοποιώντας το οδικό δίκτυο.

Η συλλογική αυτή προσπάθεια της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, πρέπει να αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής παρέμβασης για ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι ζήτημα πολιτισμού και δημόσιας υγείας, προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση στη χώρα μας και στην περιοχή μας.

Πρέπει να γίνει απαίτηση του καθενός τόσο προς όλους τους φορείς, όσο και προς την ατομική ευθύνη του καθενός από μας, γιατί…. η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο…..
Φίλοι οδηγοί: μη ξεχνάτε: Η ΖΩΗ αλλάζει σε δευτερόλεπτα. Μην αποσπάτε τα μάτια σας από το δρόμο. Οδηγείτε υπεύθυνα, όχι επιθετικά για να έχετε καλές και ασφαλείς διαδρομές.

ΕΥΘΥΤΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της