Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Χάρης Πανόπουλος - Καστελόριζο | Digital Single

By Published February 07, 2018

Χάρης Πανόπουλος - Καστελόριζο

Στίχοι: Θοδωρής Παρασκευόπουλος
Μουσική: Παραδοσιακό Καστελόριζου

O Χάρης Πανόπουλος ερμηνεύει το «Καστελόριζο», το οποίο αποτελεί διασκευή παραδοσιακού γαμήλιου σκοπού του ακριτικού νησιού, σε στίχους του Θοδωρή Παρασκευόπουλου.
Ο Χάρης Πανόπουλος είναι ένας νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής,με πολύπλευρη και πλούσια, για τα 26 του χρόνια, καλλιτεχνική δραστηριότητα που έχει αφήσει το στίγμα της σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.
Με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο,σπουδές εκκλησιαστικής και βυζαντινής μουσικής διαθέτει την γνώση που σμιλεύει το πηγαίο ερμηνευτικό του ταλέντο και το συνδέει αρμονικά με το δυτικό ήχο και τις δυνατές ρίζες της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ο Χάρης Πανόπουλος διασκευάζει έναν λυρικό, παραδοσιακό γαμήλιο σκοπό του Καστελόριζου και ζωντανεύει με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής του, τους εξαιρετικούς στίχους του Θοδωρή Παρασκευόπουλου.
Το «Καστελόριζο»,το οποίο ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό στις ζωντανές εμφανίσεις του Χάρη αποτελεί τον προάγγελο του πρώτου προσωπικού δίσκου του με τίτλο «Το δέντρο που μεγάλωσε», ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα από το OgdoomusicGroup.
Η ειλικρίνεια των συναισθημάτων,η τρυφερότητα της καταλυτικής αγάπης και η μνήμη των αισθήσεων διαπνέουν το «Καστελόριζο» και δημιουργούν ένα ξεχωριστό τραγούδι που φέρει τη σφραγίδα της σφριγηλής και συγχρόνως τρυφερής ερμηνείας του Χάρη Πανόπουλου.
Η φωτογράφιση έγινε από τον Γιάννη Μαργετουσάκη.


Το τραγούδι «Καστελόριζο» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
• Κατεβάστε το «Καστελόριζο» από το iTunes
• Κατεβάστε το «Καστελόριζο» από το Google Store
• Ακούστε το «Καστελόριζο» από το Spotify
• Κατεβάστε το «Καστελόριζο» από το Amazon
• Ακούστε το «Καστελόριζο» από το Napster

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της