Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο-Viber 6970224530

 

Γιώργος Μπίλιος - Διακόπτης

By Published February 17, 2018

Ο «Διακόπτης» είναι ένα πολυσυλλεκτικό album που αντλεί τις επιρροές του από τα ποικίλα ακούσματα και την πολύχρονη εμπειρία του ερμηνευτή του στις σκηνές των live εμφανίσεων.

Ο Γιώργος Μπίλιος δημιουργεί έναν αριστοτεχνικά δομημένο δίσκο, εναλλασσόμενων διαθέσεων, που συνδέονται αρμονικά με την εξαιρετική ερμηνεία του.

Πολυπράγμων ο ίδιος, (διαφημιστής, αρθρογράφος και σεναριογράφος) έχει την ικανότητα να «εικονογραφεί» τις ιστορίες των τραγουδιών του και να αποδίδει με ακρίβεια και ευαισθησία τις λεπτές συναισθηματικές τους ισορροπίες.

Ο τραχύς Rock ήχος, οι ανέμελες χαμηλόφωνες μπαλάντες, ένα αέρινο μπολέρο, τα ατμοσφαιρικά πνευστά με Jazz αναφορές, συναντούν απρόσμενα το τρυφερό «Άστο το χεράκι σου», των Κώστα Καπνίση-Αλέκου Σακελλάριου, το οποίο διασκευάζει με σεβασμό και γνώση ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης.

Ο Γιώργος Μπίλιος έχοντας ήδη στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με τη Μελίνα Τανάγρη, την Μαρία Φαραντούρη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τη Θεοδοσία Τσάτσου, ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στα αγαπημένα του μουσικά είδη και μας δίνει έναν δίσκο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή από την αρχή έως την τελευταία νότα.

Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έχουν παίξει οι ταλαντούχοι συντελεστές του «Διακόπτη», που μαζί τον Γιώργο Μπίλιο υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική.

Πρόκειται για τους: Γιώργο Δημητριάδη, Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Ανδρέα Καραγιαννίδη, Σταύρο Πηλαδάκη, Νίκο Μπάρδη, Γιώργο Γουδή και Παναγιώτη Αυγερινό.

Το ευφάνταστο εξώφυλλο και το artwork, που αποδίδουν πιστά την ατμόσφαιρα του «Διακόπτη», υπογράφει ο Andreas Amarildo Topalis.

Η φωτογράφηση έχει γίνει από τον Γιώργο Αλεξανδράκη

Το album «Διακόπτης» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Το άλμπουμ «Διακόπτης» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group επίσης σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
Κατεβάστε το από το iTunes
Κατεβάστε το από το Google Store
Ακούστε το από το Spotify
Κατεβάστε το από το Amazon
Ακούστε το από το Napster

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της