Print this page

Νέο single & video clip από τους Karmband | "Μοναξιά"

By Published March 11, 2018

Ο Σάκης Μπιλάλης και η Πόλυ Πολένα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το μουσικό σχήμα Karmband,

με το οποίο κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το 2016, με τίτλο "Κοντά σου".

Η αρχή έγινε με πρώτο single το ομώνυμο τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα καλογυρισμένο video clip σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Μπούρη.

Το single «Κοντά σου» απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και αποτέλεσε το κέντρο βάρους των πανελλαδικών ζωντανών εμφανίσεων του συγκροτήματος στα πλαίσια της προώθησης του album τους.

Το δεύτερο τους single με τίτλο «Κρυμμένος Θησαυρός» κυκλοφόρησε το 2017, αγαπήθηκε από το κοινό και ακούστηκε σε ραδιόφωνα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Σήμερα οι Karmband παρουσιάζουν το τρίτο κατά σειρά single μέσα από το album τους!

Το τραγούδι "Μοναξιά" σε στίχους και μουσική του Θανάση Ευσταθόπουλου είναι από τα πιο δυναμικά του δίσκου, εκφράζοντας την πιο ροκ πλευρά του συγκροτήματος!

Με νοσταλγική 80s ατμόσφαιρα, ηλεκτρικές κιθάρες που πλαισιώνονται από μελωδικά πλήκτρα και μελαγχολικούς στίχους, αλλά και την βελούδινη φωνή της Πόλυς, πρόκειται για ένα τραγούδι που αποτελεί κόσμημα του δίσκου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Μπούρη και επιμέλεια του Σάκη Μπιλάλη, γυρισμένο σε μία από τις πολλές live εμφανίσεις του συγκροτήματος που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Καλή ακρόαση!!

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Το συγκρότημα Karmband δημιουργήθηκε από τον Σάκη Μπιλάλη και την Πόλυ Πολένα, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2016 και τον χειμώνα που ακολούθησε.

Δυο παλιοί γνώριμοι με μουσική πορεία χρόνων συναντιούνται επί σκηνής και ενώνουν τις δυνάμεις τους, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην ερμηνεία των τραγουδιών τους, για να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους CD με τίτλο «Κοντά σου».

Πηγή έμπνευσής τους ο έρωτας και η αγάπη τους για τη μουσική και τη ζωή. Κινητήριος δύναμή τους, η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι.

Οι επιρροές τους πολλές και κοινές από τον χώρο του ελληνόφωνου έντεχνου/ροκ, με ήχο διαχρονικό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Συνοδοιπόροι τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι πολλοί φίλοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), η Μαρία Παπαδάκη, ο Δημήτρης Πολένας, ο Βασίλης Τσικρικωνάκης, ο Λευτέρης Γοντικάκης, oΘανάσης Ευσταθόπουλος, ο Ιούλιος Διακογιάννης, ο Λάμπρος Βασιλόπουλος, ο Νίκος Καλοχέρης, ο Τόλης Κετσελίδης, ο Παναγιώτης Αρσένης, ο Αλέξανδρος Μπιλάλης, που με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους, έγιναν αρωγοί στην υλοποίηση του ονείρου τους.

Το album των Karmband περιέχει δώδεκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και τα singles «Κοντά σου» και «Κρυμμένος Θησαυρός» & «Μοναξιά».
Διατίθεται στα δισκοπωλεία σε φυσική μορφή, σε jewel box με artwork που επιμελήθηκε ο Σάκης Μπιλάλης, και σε ψηφιακή μορφή στις μουσικές πλατφόρμες και τις υπηρεσίες streaming!

iTunes | Google Play | Amazon | Spotify | Deezer

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.