Πληροφορίες σταθμού [email protected]

Ο τρίτος δίσκος των CAMERES κυκλοφορεί!

By Published August 23, 2018

Ο τρίτος δίσκος των CAMERES κυκλοφορεί!

Το ροκ συγκρότημα από την Καβάλα κυκλοφόρησε αισίως την τρίτη του δισκογραφική δουλειά η οποία έχει τίτλο «Η αγάπη έχασε την λάμψη».

Περιέχει 10 κομμάτια σε rock, pop, ατμοσφαιρικό - ακουστικό ύφος (9 τραγούδια & 1 εισαγωγικό), σε στίχους του Νίκου Γραμμάτου αλλά και του Στέφανου Τόνια. Μουσική έχει γράψει το ντουέτο Νίκος – Στέφανος, καθώς επίσης και ο Γιάννης Βογιατζής στο τραγούδι «Το κουτί», από το οποίο προέκυψε και ο τίτλος του δίσκου. Η ηχοληψία και η παραγωγή του δίσκου έγινε στην πόλη της Καβάλας και το στούντιο Nemesis του Τάσου Καραπαπάζογλου, ο οποίος συμμετέχει στην ενορχήστρωση, την παραγωγή, καθώς επίσης και στις ηχογραφήσεις.

Νίκος Γραμμάτος, Στέφανος Τόνιας, Τάσος Καραπαπάζογλου, Νίκος Βασιλειάδης, Γιάννης Βογιατζής, καθώς επίσης οι Νίκος Μπάρδης και ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα.

Το artwork είναι μια δημιουργία του Μιχάλη Μεϊμάρογλου - https://www.facebook.com/micmeicreativestudio
Κυκλοφορεί σε cd από την Rockap Records σε συνεργασία με την B-OtherSide Records.

Ο νέος δίσκος περιέχεται στο επετειακό box-set με την δισκογραφία των CAMERES (3cd limited edition), ένα ξύλινο hand made κουτί με πυρογραφία. Δεν κυκλοφορεί ακόμα στο εμπόριο αλλά μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το ίδιο το συγκρότημα, στέλνοντας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή αγοράζοντας το από κάποια συναυλία της μπάντας.

Σύνδεσμοι:
http://cameres.band/
https://www.facebook.com/cameres/
https://cameres.bandcamp.com
https://www.youtube.com/cameresband
https://www.instagram.com/cameresrockband
https://twitter.com/Cameresband

 

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , [email protected] 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της