Μένουμε σπίτι και ακούμε μουσική

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

ManoucheDrome - La Valse Des Niglos & Padam Padam

By Published April 30, 2019

ManoucheDrome

Οι Manouche Drome δημιουργήθηκαν το 2014. Κύρια μουσική τους επιρροή είναι η Gypsy Jazz , το Παριζιάνικο musette και ο κιθαρίστας και συνθέτης Django Reinhardt. Πιστοί στην Gypsy Jazz της δεκαετίας του 30 ακολουθούν μια πορεία έρευνας με την πρώτη τους εμπειρία με την τσιγγάνικη τζαζ στο φεστιβάλ Samois-Sur-Seine Django, στη Γαλλία, στον τόπο όπου έζησε αρκετό καιρό ο Django Reinhardt.
Το περιβάλλον του Samois και οι μουσικοί που γνώρισαν εκεί ήταν το κίνητρο για να αφοσιωθούν στην jazz manouche μουσική.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΑ PROJECT.
1) Η δισκογραφική πορεία των ManoucheDrome ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014 με πρώτο τους άλμπουμ το ''Eres Un Angel'', το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, από την FM records. Ένα album όπου περιέχει δέκα ηχογραφήσεις .Τέσσερις πρώτοτυπες συνθέσεις του Demetrio Psallidas και έξι πολύ ιδιαίτερα κομμάτια της jazz manouche σκηνής .
http://fmrecords.net/el/manouchedrome-eres-un-angel/

2) Ο δεύτερος δίσκος, με τίτλο ''Short Stories'', κυκολοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 από την FMRecords. Περιέχει 8 πρωτότυπες συνθέσεις, εκ των οποίων οι 7 είναι του Demetrio Psallidas και μία του Alexis Stenakis (A song to say thank you). Συνεπώς , 8 μικρές ιστορίες , όπου η κάθε μία εμπλουτίζεται με την προσθήκη ενός ξεχωριστού μουσικού οργάνου και μουσικού.
http://fmrecords.net/manouchedrome-trio-short-stories/

3) Επηρεασμένοι από το Παριζιάνικο musette ηχογραφούν δύο κομμάτια , La Valse Des Niglos , με την προσθήκη της Αλίνας Σαπρανίδου στο Ακορντεόν και το Padam Padam με ακορντεόν και την Δήμητρα Σιδέρη στο τραγούδι . Κυκλοφόρησε το 2019 με ηλεκτρονική μορφή ως single.

.http://fmrecords.net/manouchedrome-la-valse-des-niglos-padam-padam/

https://www.instagram.com/manouchedrome_trio/

https://www.facebook.com/manouchedrome
www.manouchedrometrio.com

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

google.com, pub-1220593344891473, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της