Πατάς και ακούς - you press and listen   

Γεωργία Αγγέλου – Θα σε βρω

By Published June 30, 2019

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου, μετά την κυκλοφορία, από το Ogdoo Music Group,

του πρώτου προσωπικού της album με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ», επανέρχεται δυναμικά παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι «Θα σε βρω».

Τη μουσική και τους στίχους του digital single «Θα σε βρω» υπογράφει ο αξιόλογος τραγουδοποιός Άρης Κλεισούρας, ο οποίος εκτιμώντας τις σπουδαίες φωνητικές δυνατότητες της Γεωργίας, επιλέγει να της εμπιστευθεί ένα σημαντικό τραγούδι που αναδεικνύει το ερμηνευτικό της χάρισμα.

Το τραγούδι «Θα σε βρω» είναι ένα ρυθμικό οδοιπορικό αναζήτησης της αληθινής αγάπης με μελωδία που ρέει αβίαστα ακολουθώντας τη διαρκή κίνηση της ηρωίδας και αντανακλά την αισιοδοξία και την βεβαιότητα ότι εντέλει η αγάπη θα βρεθεί, κάπου ανάμεσα στο ανώνυμο πλήθος.

Ο Άρης Κλεισούρας δημιουργεί ένα τραγούδι με συναισθηματικές εξάρσεις και κινηματογραφικές εικόνες και η Γεωργία Αγγέλου το απογειώνει με το λυρισμό και την ένταση της ερμηνείας της.

Η λιτή ενορχήστρωση του Απόστολου Στίκα τονίζει τη δύναμη των λέξεων και την εκφραστικότητα της φωνής. Ο προσφιλής ήχος του μαντολίνου προσδίδει στο «Θα σε βρω» μια ανέμελη θερινή αύρα και την αδιόρατη αίσθηση ότι η αγάπη, απρόσβλητη από κάθε λύπη, θα πει την τελευταία λέξη.
Ευτυχής είναι η συγκυρία της συνάντησης των δύο καλλιτεχνών που δημιούργησε το «Θα σε βρω», επιβεβαιώνοντας ότι διανύουν την πιο γόνιμη περίοδο της καριέρας τους.
H φωτογραφία είναι του Γιάννη Μαργετουσάκη

Το τραγούδι «Θα σε βρω» κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
• Κατεβάστε το από το iTunes
• Κατεβάστε το από το Akazoo
• Ακούστε το από το GooglePlay
•Ακούστε το από το Deezer

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της