Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο-Viber 6970224530

Listen on Online Radio Box!

Ρίτα Αντωνοπούλου - Τα νησιά

By Published June 30, 2019

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει οπτικοποιημένο, το νέο εξαιρετικό της τραγούδι.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς τη συνεργασία της με το Ogdoo Music Group παρουσιάζοντας σε σύμπραξη με την Music Row Showcase το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τα νησιά».
«Τα νησιά» είναι ποίημα του Κώστα Ουράνη που έχει μελοποιήσει η καταξιωμένη Χάρις Τσεκούρα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου δεν χρειάζεται συστάσεις. Μιλά γι’ αυτήν, η έως τώρα αξιοζήλευτη πορεία της στο χώρο του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού, η συνεργασία της με ιερά τέρατα του χώρου και η αγάπη του κοινού που την ακολουθεί, επιβραβεύοντας κάθε καλλιτεχνικό της εγχείρημα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μια αληθινά μεγάλη, σύγχρονη ερμηνεύτρια. Διαθέτει σπάνια φωνή και ερμηνεύει με κάθε ίνα του σώματος, δίνοντας μια μοναδική διάσταση πηγαίας θεατρικότητας σε κάθε της εμφάνιση.

Εργάζεται σκληρά και συστηματικά επικεντρωμένη στην τέχνη της, έχοντας επίγνωση ότι το φωνητικό χάρισμα από μόνο του δεν είναι αρκετό εφόδιο, για να υποστηρίξει μια μακρά και συνεπή δημιουργική πορεία.

«Τα νησιά» είναι ένα τραγούδι σημαντικό, αντάξιο της έως τώρα πορείας της Ρίτας Αντωνοπούλου και προσθέτει μια ακόμα προσεκτικά διαλεγμένη ψηφίδα στο πλούσιο ρεπερτόριό της.

Η Χάρις Τσεκούρα μελοποιεί με έμπνευση και δυναμισμό προσδίδοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα, αιρετική διάσταση στο όμορφο ποίημα του Κώστα Ουράνη, αυτού του σημαντικού αλλά παραγνωρισμένου κοσμοπολίτη ποιητή, που βρίθει από συμβολισμούς και εκφράζει τον ασίγαστο πόθο μιας φυγής, που εκπληρώνεται μόνο στη χώρα των ονείρων.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει και εμφανίζεται, στην εξαιρετικά σκηνοθετημένη από τον Άκη Χρήστου οπτικοποίηση του τραγουδιού, δίνοντας με την μοναδική φωνή και την επιβλητική της παρουσία, υπόσταση και ζωή στον ουτοπικό έρημο κόσμο του ποιητή.

Τα πλάνα εναλλάσσονται πυρετικά ακολουθώντας με δεξιοτεχνία τον διαρκώς επιταχυνόμενο ρυθμό της μουσικής και η ερμηνεύτρια προβάλλει σαν μία αρχαία νύμφη των νερών, σαν ένα μυθικό αερικό που ημερεύει τραγουδώντας, την άγρια ψυχή του ασπρόμαυρου τοπίου.

«Τα νησιά» ανοίγουν έναν κύκλο γόνιμης συνεργασίας της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Ogdoo Music Group, που θα συνεχίσει να διαγράφεται με την έκδοση το Φθινόπωρο ενός διπλού δίσκου βινυλίου που θα περιλαμβάνει ξεχωριστές στιγμές από την πολύ επιτυχημένη παράσταση, για πιάνο και φωνή, που παρουσιάζει η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τον συνθέτη και διακεκριμένο σολίστ του πιάνου Θοδωρή Οικονόμου.

Καλωσορίζουμε με χαρά και υπερηφάνεια την Ρίτα Αντωνοπούλου στην οικογένεια του Όγδοου.

Οι εξαιρετικοί συντελεστές του τραγουδιού και του video clip «Τα νησιά», που συνέβαλαν με το ταλέντο τους στο άρτιο αποτέλεσμα, είναι:
ENOPXHΣTPΩΣΗ: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μανόλης Ανδρουλιδάκης – Πάνος Τσεκούρας
KIΘAPEΣ: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
BIOΛI: Κυριάκος Γκουβέντας
KPOYΣTA: Κώστας Μερετάκης
HXOΛHΨIA: Πάνος Τσεκούρας (TOP FLOOR STUDIO), Αντώνης Παπαβομβολάκης(MUSIC ROW STUDIOS)
ΜΙΞΗ: Πάνος Τσεκούρας, Αντώνης Παπαβομβολάκης
MASTERING: ΑντώνηςΠαπαβομβολάκης (MUSIC ROW STUDIOS)
ΣΤΙΧΟΙ: Κώστας Ουράνης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χάρις Τσεκούρα
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Άκης Χρήστου

Το τραγούδι «Τα νησιά» κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε το από το iTunes

• Κατεβάστε το από το Amazon

• Ακούστε το από το GooglePlay

•Ακούστε το από το Deezer

•Ακούστε το από το Spotify

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της