Πατάς και ακούς - you press and listen

   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

Θάνος Ολύμπιος - Πεσμένος ακροβάτης

By Published November 07, 2019

Θάνος Ολύμπιος - Πεσμένος ακροβάτης

Νέο τραγούδι σε μουσική Μίμη Πλέσσα & στίχους Μάνου Ελευθερίου

Ο Θάνος Ολύμπιος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που του εμπιστεύθηκαν δύο κορυφαίοι δημιουργοί ο Μίμης Πλέσσας και ο Μάνος Ελευθερίου. Το τραγούδι που έχει τίτλο «Πεσμένος ακροβάτης» είναι ένα κλασικό λαïκό χασάπικο.

Ο Θάνος Ολύμπιος είχε και στο παρελθόν συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Μίμη Πλέσσα κυκλοφορόντας το 2016 τον δίσκο ‘’Διάφανος Σταυρός’’ που έγινε και πλατινένιος, αλλά και με τον Μάνο Ελευθερίου όπου η δισκογραφική τους συνεργασία είχε ξεκινήσει από το 2017 με το τραγούδι «Έρωτες που έγιναν θηρία» και που έκτοτε κυκλοφόρησαν συνολικά 4 κομμάτια (τα δύο πρώτα εν ζωή του Μάνου Ελευθερίου) από το επερχόμενο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ. Όμως η μουσική συνύπαρξη του Μίμη Πλέσσα με τον Μάνο Ελευθερίου δεν είχε ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται δισκογραφικά οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί, δεν θα είναι όμως και η τελευταία καθώς σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει και ένα δεύτερο τραγούδι της ίδιας τριπλέτας συντελεστών το οποίο θα συμπεριληφθεί στο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Θάνου Ολύμπιου με τα τελευταία τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της