Πατάς και ακούς - you press and listen

   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

O Θάνος Ολύμπιος κατέθεσε τραγούδι με χρώμα παραδοσιακό & Αρχαιοελληνικό για την Eurovision 2020

By Published January 13, 2020

O Θάνος Ολύμπιος κατέθεσε τραγούδι με χρώμα παραδοσιακό & Αρχαιοελληνικό για την Eurovision 2020.

Ο τραγουδιστής Θάνος Ολύμπιος όπως δημοσίευσε στα social media του, έστειλε το τραγούδι του αλλά και το αναλυτικό κόνσεπτ της πρότασης του στην ΕΡΤ ύστερα από πρόσφατη επικοινωνία που είχε μαζί του το τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ όπου του ζητήθηκε να προχωρήσει στην αποστολή του demo του τραγουδιού του.

Συνεχίζοντας γράφει πιο αναλυτικά: ‘’Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους Ελληνικούς του κορυφαίου στιχουργού - ποιητή Μάνου Ελευθερίου και μουσική δική μου όπου για την ώρα το demo έχει ενορχηστρωθεί με Ελληνικά παραδοσιακά όργανα όπως το σαντούρι, το κλαρίνο, η φλογέρα - σουράβλι κ.α όμως στην τελική του μορφή όπως ενημέρωσα το τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ έχω την ‘’Ολύμπια’’ επιθυμία και ιδέα να υπάρξουν στην ενορχήστρωση (αλλά και επί σκηνής) αρχαία Ελληνικά όργανα όπως η ‘’αρχαία Ελληνική Λύρα’’, η φόρμιγξ, η βάρβιτος, ο αυλός ή ο δίαυλος κ.α. είτε συνδυασμός παραδοσιακών και αρχαίων Ελληνικών οργάνων που είναι και το πιθανότερο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με αυτά τα όργανα επί σκηνής και με μία ανάλογη όμορφη ενδυμασία που να έχει Αρχαιοελληνικές επιρροές θα κάνουμε τεράστια εντύπωση και θα ξεχωρίσουμε. Αυτό θέλει άλλωστε η Eurovision κάτι που θα κάνει την διαφορά οπτικά αλλά και ακουστικά από τα υπόλοιπα κοινότυπα τραγούδια! Ελπίζω οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ να πιστέψουν στο κόνσεπτ μου το Παραδοσιακο-Αρχαιοελληνικό!’’

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της