Πατάς και ακούς - you press and listen

   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

“Fratelli Amici Italiani” Το συγκινητικό τραγούδι Ελλήνων τραγουδιστών και παιδιών για την Ιταλία (video)

By Published May 12, 2020

Βλέποντας το δράμα που συντελείται στη γειτονική μας χώρα έγραψα από καρδιάς αυτό το τραγούδι.

Το αφιερώνουμε στους φίλους Ιταλούς και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς κι όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι.
Στέλιος Φωτιάδης

Τραγουδούν
Μελίνα Ασλανίδου – Βαγγέλης Γερμανός – Γλυκερία –Φωτεινή Δάρρα – Γιάννης Ζουγανέλης – Μελίνα Κανά – Κίτρινα Ποδήλατα - Γιάννης Κότσιρας – Γιώργος Νταλάρας

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλoυ υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη

Σκηνοθεσία Νίκος Σούλης

Τα έσοδα από την μετάδοση του τραγουδιού θα διατεθούν στο Circolo Hospital and Macchi Foundation, νοσοκομείο της πόλης Βαρέζε, της Λομβαρδίας στην Ιταλία.

Ο Στέλιος Φωτιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Νοστράδαμος και συνθέτης γνωστών επιτυχιών (Δώσ’ μου το χέρι σου, Μέχρι να βρούμε ουρανό, Κάποια γιορτή, Το τραγούδι μου, Σε μια σχεδία, Ό,τι και να γίνει θυμήσου, κ.ά.). Παραμέρισε την αγάπη του για τη σύνθεση και ασχολήθηκε με την δισκογραφία ως παραγωγός (Lyra, Warner Music) αλλά και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Eros Music. Από τη δεκαετία του ’80 και μέχρι σήμερα ασχολείται με τη διοργάνωση και καλλιτεχνική διεύθυνση συναυλιών και μουσικών προγραμμάτων. Είναι η κινητήριος δύναμη στην πορεία της Γλυκερίας που η αρχή της επιτυχημένης καριέρας της ήταν ταυτόχρονη με την κοινή τους ζωή. Τραγούδια του έχουν διασκευαστεί και έχουν γίνει επιτυχίες στο εξωτερικό.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της