Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Θοδωρής Μαυρογιώργης - Ψάρια

By Published June 29, 2020

Θοδωρής Μαυρογιώργης - Ψάρια

Στίχοι / Μουσική: κος Κ

Είμαστε όλοι Ψάρια. Χωρίς βράγχια βουτάμε. Πιάνουμε βυθό. Ξανά επιφάνεια. Ανάσα. Βυθός πάλι. Δίχτυα. Εξαρτήσεις. Εγκλωβιζόμαστε. Αγκίστρι. Ζητάμε βοήθεια. Ένα χέρι μπορεί να μας τραβήξει στην επιφάνεια. Ανάσα. Αλλά είναι ωραία στον βυθό. Είμαστε όλοι Ψάρια. Χωρίς βράγχια βουτάμε και πάλι.
Κάπως έτσι και η ζωή εκτός βυθού. Κάνουμε κύκλους μέχρι και αν καταφέρουμε να σπάσουμε τον κύκλο.

Όλα ξεκινούν από κάπου. Τα «Ψάρια» σε αυτήν την ιστορία είναι η αρχή. Είναι το πρώτο τραγούδι που μοιράστηκε ο Κος Κ με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη. Από εκείνη την αρχή μέχρι σήμερα έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο γράφονται, δοκιμάζονται, ηχογραφούνται, αλλάζουν και ξαναδοκιμάζονται τα τραγούδια για το πρώτο προσωπικό albumτου Θοδωρή. Με κάποιον τρόπο σε αυτήν την διαδρομή του ενός χρόνου η ιστορία πάντα επέστρεφε στα «Ψάρια». Γιατί έτσι είναι η ζωή. Κάνει κύκλους. Και κάποιες φορές δε χρειάζεται να σπάσεις τον κύκλο. Χρειάζεται να μείνεις μέσα σε αυτόν. Τα «Ψάρια» άλλαξαν πολλές φορές στην διαδρομή. Και μέσα στις συναντήσεις στο στούντιο ο Κος Κ και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης ηχογράφησαν και άλλα τραγούδια. Αλλά αυτό είναι το παρακάτω της ιστορίας.

Τα «Ψάρια» είναι ένα από αυτά τα τραγούδια που γράφονται δύσκολα και σπάνια. Από αυτά που την πρώτη φορά που το ακούς καταλαβαίνεις ότι κάτι αλλάζει εκούσια μέσα σου. Τα «Ψάρια» είμαστε εμείς που κάποια στιγμή στην ζωή μας έχουμε υπάρξει. Ψάρια. Χωρίς βράγχια. Βουτάμε. Πιάνουμε βυθό. Ξανά επιφάνεια. Ανάσα. Βυθός πάλι. Δίχτυα. Εξαρτήσεις. Εγκλωβιζόμαστε. Αγκίστρι. Ζητάμε βοήθεια. Ένα χέρι μπορεί να μας τραβήξει στην επιφάνεια. Ανάσα. Αλλά είναι ωραία στον βυθό. Είμαστε όλοι Ψάρια. Χωρίς βράγχια βουτάμε και πάλι.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://ThodorisMavrogiorgis.lnk.to/PsariaPR

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της