Print this page

Ο Χάρης Μακρής τραγουδά το “Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε ακόμη” του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

By Published November 19, 2020

Ο Χάρης Μακρής τραγουδά Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

"Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε ακόμη"
"Εγώ ζωγράφισα τον κόσμο μου για σένα.
Μα πριν τ’ αστέρια του στ’ ανάψω ξημερώνει
Κι όμως να μάθεις ν’ αγαπάς και τα κρυμμένα.
Φως μου, ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε ακόμη."

Ο Χάρης Μακρής μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο "Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε ακόμη" σε μουσική του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Το τραγούδι "Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε ακόμη" βρίσκεται στο πρώτο προσωπικό του cd με γενικό τίτλο "Άλμπουμ".


Η ενορχήστρωση είναι του Νίκου Μέρμηγκα, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, Άγγελος Τζαμαριάς στο τρομπόνι, Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο, Αποστόλης Βαλαρούτσος στις ακουστικές κιθάρες, Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, Μανώλης Τόμπρος στα τύμπανα, Νίκος Μέρμηγκας στο μαντολίνο και στα φωνητικά η Ασπασία Στρατηγού και ο Θοδωρής Μέρμηγκας.

Το τραγούδι πρωτοπαρουσιάστηκε ζωντανά στην παρουσίαση του cd μουσική σκηνή "Σταυρός του Νότου".

Λίγα λόγια για τον Χάρη Μακρή
Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ξεκίνησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας σε ηλικία επτά ετών παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα θεωρητικών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων.
Το 2004 ξεκίνησε η επαγγελματική του σχέση με τη μουσική. Έχει συνεργαστεί είτε σε ζωντανές παραστάσεις είτε δισκογραφικά με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι Γιώργος Νταλάρας Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Χαρούλης, Μελίνα Κανά, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπάμπης Τσέρτος, Λάκης Χαλκιάς, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μπάμπης Στόκας και άλλους καθώς και με τους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Μιχάλη Κουμπιό, Αντρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Αντύπα.
Τη χρονιά που μας πέρασε, συνεργάστηκε με την Γλυκερία και την Μελίνα Κανά στη μουσική σκηνή Γραμμές καθώς και στην καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.