Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Νέες κυκλοφορίες από τη Formiggart

By Published January 31, 2021

Νέες κυκλοφορίες από τη Formiggart

Σωκράτης Μάλαμας - Κατάματα
Το τραγούδι «Κατάματα» είναι ένα καινούργιο λαϊκό τραγούδι, με τη μοναδική ερμηνεία του αγαπημένου μας Σωκράτη Μάλαμα.

Τη μουσική υπογράφει ο ανερχόμενος συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο οποίος μας έχει χαρίσει σημαντικές δημιουργίες τα τελευταία χρόνια ("Τα μεροκάματα" με τον Π.Παπαϊωάννου, "Tου κόσμου αυτό το κάτι" με την Ε. Αρβανιτάκη, "Το κλαδί" με την Ά. Πρωτοψάλτη, κ.ά.), δίνοντας εδώ, ένα ακόμα δείγμα του ταλέντου του.
Τους στίχους έχει γράψει, ο Γιώργος Κλεφτογιώργος.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που δοξάζει τη ζωή μέσα από την υπερβατική δύναμη του έρωτα, ο οποίος σε μια μάχη φαινομενικά άνιση και σκληρή με τον θάνατο, τον αψηφά, τον αποδυναμώνει και στο τέλος τον νικά.Το «Κατάματα» αποτελεί την αρχή της συνεργασίας των δύο δημιουργών και το πρώτο single, ενός κύκλου δημιουργίας με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας.


Spotify link
Kυκλοφορεί ψηφιακά από τη Formiggart.


Πάνος Παπαϊωάννου - Ριζικό
O συνθέτης Κώστας Καλδάρας και ο Πάνος Παπαϊωάννου μας παρουσιάζουν το «Ριζικό», ένα νέο τραγούδι σε μουσική του συνθέτη και σε στίχους του ίδιου και της Μαίρης Καλδάρα.

O Πάνος Παπαϊωάννου, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς ανοίγει τη νέα χρονιά με αυτό το τραγούδι ως προπομπό της επικείμενης ολοκληρωμένης δισκογραφικής του συνεργασίας με τον Κώστα Καλδάρα. Ο συνδυασμός του σύγχρονου ηλεκτρικού ήχου με τον φυσικό, δίνει ένα δυναμικό ακουστικό αποτέλεσμα και εναρμονίζεται απόλυτα με τον ισχυρό στιχουργικό λόγο και την εκφραστική ερμηνεία του Πάνου.

Το «Ριζικό» είναι μια φωνή ελπίδας και πίστης στη δύναμη του ανθρώπου να παρέμβει στη μοίρα του και να καθορίσει το δρόμο της δικής του ζωής.


Spotify link
Kυκλοφορεί ψηφιακά από τη Formiggart.


Νίκη Κοπίτα - Θέλω ζευγάρια
Το "Θέλω ζευγάρια", είναι το πρώτο τραγούδι της ερμηνεύτριας Νίκης Κοπίτα. Μια νέα φωνή που ακούγοντάς ανακαλύπτεις μια ώριμη ερμηνεύτρια, με άψογη τεχνική και βαθύ συναίσθημα στην ερμηνεία της.

Το τραγούδι έχει μια νοσταλγική αλλά καθόλου ρετρό ματιά και επιβάλλεται με την πανέμορφη μελωδία, με πρωταγωνιστές το μαντολίνο και την τρομπέτα, στην πλούσια ενορχήστρωση του Γιώργου Μπουσούνη.

Η Νίκη Κοπίτα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1991 και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έφηβη ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού πιάνου ενώ με το τραγούδι ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα με τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία.

Κάνει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στην τάξη της Μαρίας Καμπούρη. Τα τελευταία χρόνια, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα, σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ. Το τραγούδι «Θέλω Ζευγάρια» σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και ενορχήστρωση Γιώργου Μπουσούνη είναι η πρώτη της δουλειά.


Spotify link
Kυκλοφορεί ψηφιακά από τη Formiggart.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της