Print this page

Ευρυδίκη - Θέλω

By Published January 17, 2022

Η Ευρυδίκη ερµηνεύει Στέφανο Κορκολή.

Η αγαπηµένη ερµηνεύτρια επιστρέφει δυναµικά στη δισκογραφία, µε ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο αποτελεί προποµπό ενός πολυσυλλεκτικού επετειακού άλµπουµ που θα κυκλοφορήσει µέσα στο 2022 από την People Music µε αφορµή τα 30 χρόνια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ευρυδίκης “Για πρώτη φορά”.


Η Ευρυδίκη συναντά τον Στέφανο Κορκολή και τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου και οι τρεις τους ενώνουν για πρώτη φορά τον κόσµο τους µε όχηµα τους το νέο τραγούδι "Θέλω", που µόλις κυκλοφόρησε.
Όπως λένε και οι ίδιοι:
“Είναι µεγάλη χαρά µου που συνεργάζοµαι για πρώτη φορά µε την Ευρυδίκη, µια ξεχωριστή ερµηνεύτρια µε την οποία µας συνδέει µια µακροχρόνια φιλία.
Για µένα η Ευρυδίκη πέρα από υπερταλαντούχα ερµηνεύτρια, είναι από τους πιο συνεπείς  µουσικά καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού που γνωρίζω.
Η χαρά µου βέβαια είναι ακόµα πιο µεγάλη διότι συνεργάζοµαι για πρώτη φορά επίσης µε τον σπουδαίο στιχουργό Πόλυ Κυριάκου.
Το «Θέλω» είναι ένα τραγούδι που προέκυψε αβίαστα µε στόχο να φανερώσουµε την αλήθεια που κρύβει µέσα του.”
Στέφανος Κορκολής

“Η µεγάλη µου επιθυµία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγµατοποιήθηκε σε µία σηµαντική στιγµή στην καριέρα µου, χαρίζοντάς µου ένα µοναδικό τραγούδι µε τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου.
Τα δικά µου θέλω ενώνονται µε το «θέλω» του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και µεγάλη τιµή που ερµηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δηµιουργούς.”
Ευρυδίκη

“Με την Ευρυδίκη κάναµε µια συνεργασία πριν οχτώ χρόνια, που αφορούσε ένα δίσκο που είχε σχέση µε την ιδιαίτερη πατρίδα µας, την Κύπρο. Πρόσφατα, µια απρόσµενη συγκυρία µε έφερε κοντά µε τον χαρισµατικό συνθέτη Στέφανο Κορκολή. Στη συνέχεια, παντρέψαµε στίχο, µουσική και ερµηνεία για να γεννηθεί το "Θέλω". Μια όµορφη πρώτη αρχή!”
Πόλυς Κυριάκου

Στην πιο δυναµική και ώριµη φάση της καριέρας της,χορτάτη από επιτυχίες και συνεργασίες, η δηµοφιλής και πάντα σύγχρονη Ευρυδίκη µας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «θέλω».
Μια λυρική, ερωτική µπαλάντα, γεµάτη µε µια ανελέητη προσµονή για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, εκείνο τον έρωτα που ποτέ δεν έρχεται αλλά τα αµέτρητα "θέλω" µας δεν σταµατούν να θυµίζουν την επιθυµία.

Γιατί τι άλλο είναι ο έρωτας; παρά ένας βυθός ονείρου...
Εκατό "Θέλω" µέσα σε ένα τραγούδι…
Σαν πυροβολισµοί µε σιγαστήρα.
"Θέλω να ζήσω στο κορµί σου
Για µια στιγµή έναν αιώνα
Κι απο τα όχι και τα µη σου
Ν’ αντέχω το βαρύ Χειµώνα"
Κυκλοφορεί από την People Music.

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.