Print this page

Περικλής Κυπραίος - Στο μουσείο του έρωτα

By Published November 13, 2022

Το νέο ψηφιακό album του ταλαντούχου τραγουδοποιού

O τραγουδοποιός και ερμηνευτής Περικλής Κυπραίος παρουσιάζει το νέο ψηφιακό του album με τίτλο «Στο μουσείο του έρωτα».

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών σε στίχους και μουσική του Περικλή Κυπραίου, που ερμηνεύουν εκτός από τον ίδιο και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές και δημιουργοί: Αργύρης Μπακιρτζής, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θοδωρής Τρύφωνας, Σαββέρια Μαργιολά, Καίτη Κουλλιά, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Κατσούλη και Άγγελος Αδριανός.

Η ενορχήστρωση έχει γίνει από τον ενορχηστρωτή, συνθέτη και δεξιοτέχνη της κιθάρας Μανόλη Ανδρουλιδάκη που έδωσε με την έμπνευσή του πνοή στο σημαντικό αυτό υλικό.
Ο Περικλής Κυπραίος γράφει αυτοβιογραφικά, είναι δεινός παρατηρητής του γύρω του κόσμου και των ανθρώπων, αποκωδικοποιεί συμπεριφορές και σκιαγραφεί συναισθήματα με τη ματιά του ανήσυχου δημιουργού που δεν περιορίζεται στην επιφάνεια των γεγονότων και των εικόνων.

Ο δίσκος «Στο μουσείο του έρωτα» είναι ένα ψηφιδωτό που αποτελείται από 14 τραγούδια ψηφίδες, μίας ενιαίας ελκυστικής εικόνας ενός έργου που απεικονίζει το προσωπικό σύμπαν του δημιουργού του.
Οι βιρτουόζοι μουσικοί και οι σημαντικοί ερμηνευτές που συμμετέχουν στον δίσκο εξασφαλίζουν την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.Οι ερμηνείες του Περικλή Κυπραίου χαρακτηρίζονται από μία γήινη εκφραστικότητα, παρόμοια με ενός φίλου που τραγουδά μαζί μας στο τραπέζι μίας οικογενειακής γιορτής.

Το ψηφιακό album «Στο μουσείο του έρωτα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες : https://orcd.co/stomouseiotouerota

Ακούστε το Digital Album στο YouTube:

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.