Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Η Σαββέρια Μαργιολά στο Άλσος Βεΐκου στις 29 Ιουλίου

By Published July 24, 2017

Η Σαββέρια Μαργιολά στο Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι)  το Σάββατο 29 Ιουλίου

"Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις"

Η Σαββέρια Μαργιολά στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο "Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις" θα εμφανιστεί το Σάββατο 29 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (είσοδος ελεύθερη).
Η Σαββέρια θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα της ελληνικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις», «Νοσταλγία», «Τι με κοιτάζεις» αλλά και την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ερωτογραφία», μας βάζει στο δικό της μουσικό κόσμο, "παντρεύοντας" περίτεχνα τα δικά της τραγούδια, που της εμπιστεύθηκαν σημαντικοί δημιουργοί , όπως οι Βάσω Αλλαγιάννη, Μιχάλης Κουμπιός, Νίκος Καλλίνης, Πόλυς Κυριάκου, Νίκος Παραουλάκης, Μάριος Μούρμουρας κ.ά. με τα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλο , Θάνου Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γιώργου Καζαντζή και άλλων.

Η Σαββέρια συνδιαλέγεται μοναδικά με το κοινό της, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα με τις ξεχωριστές ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία έχοντας συνταξιδιώτες τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Πασσαλίδη, Μάριο Μούρμουρα, Παρασκευά Κίτσο και Θάνο Μιχαηλίδη.

Σάββατο 29 Ιουλίου
Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 21.00

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!