Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα || Δήμος Ζωγράφου || Κυριακή 17/12

By Published December 13, 2017

ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΛΕΚΑ – ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΩΡΑ: 20:30



Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα, μετά από sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται για μία ακόμα ξεχωριστή βραδιά στην Αθήνα με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων του Δήμου Ζωγράφου.

Στην παράσταση συμμετέχει ο Δημήτρης Μπάσης, ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού της γενιάς του που με την ξεχωριστή του χροιά θα μας ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες στιγμές του αξέχαστου συνθέτη. Μαζί του η ταλαντούχα Δήμητρα Σταθοπούλου καθώς και ορχήστρα Μάριος Τόκας. Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση έχει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ενώ την αφήγηση ο Μηνάς Βιντιάδης.

Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα, με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, με τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική Μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια Στάση Εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν Τρελό Φορτηγό», «Δίδυμα Φεγγάρια», «Αννούλα του Χιονιά», αλλά και «Η Δική Μου Πατρίδα», «Πενταδάκτυλος». Τραγούδια που μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα των ετών κι έχουμε αγαπήσει όλοι μέσα από τις φωνές μερικών από τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως Χαρούλα Αλεξίου, Γλυκερία, Μαρινέλλα, Δημήτρης Μητροπάνος, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Πασχάλης Τερζής και πολλοί ακόμα.

Στην παράσταση, την οποία έχουν επιμεληθεί στενοί συνεργάτες του μουσικοσυνθέτη, «ζωντανεύει» το έργο και η προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και η αξιομνημόνευτη προσωπικότητά του, επιχειρώντας να θυμίσει στο κοινό τη σύντομη αλλά λαμπρή πορεία του.

Είσοδος Ελεύθερη
Πολυχώρος Αλέκα
3ης Ορ. Ταξιαρχίας
Ζωγράφου
Ώρα: 20:30

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της