Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Ευρυδίκη «ΤΟ ΠΑΡΤΥ» feat. Νικόλας Ραπτάκης | HOTEL ΕΡΜΟΥ

By Published March 08, 2018

ΕΥΡΥΔΙΚΗ «ΤΟ ΠΑΡΤΥ» feat. ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ

+ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ & ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
HOTEL ΕΡΜΟΥ presents:

ΕΥΡΥΔΙΚΗ «ΤΟ ΠΑΡΤΥ»
feat. ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ
+
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ & ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

Το Hotel Ερμού υποδέχεται ξανά στην σκηνή του την Ευρυδίκη και τους φίλους της για τέσσερα μοναδικά “throwback” parties, που θα δώσουν άλλο νόημα στις Πέμπτες μας!

Η αγαπημένη καλλιτέχνις με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια, μας προσκαλεί σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο χρόνο με έμφαση στις αγαπημένες δεκαετίες των 60’ς, 70’ς, 80’ς και 90’ς, έχοντας στο πλευρό της τον ταλαντούχο Νικόλα Ραπτάκη, την εξαιρετική μπάντα της, αλλά και super special καλεσμένους-έκπληξη, που θα κάνουν το Hotel Ερμού το πιο hot meeting point της Πέμπτης!

Όλοι μαζί, στήνουν κάθε εβδομάδα, στον χώρο που καθιέρωσε η Άννα Βίσση, ένα πραγματικό party, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, πολύ χορό, γλυκιά νοσταλγία και αυθεντική διασκέδαση. Ένα party σαν αυτά της εφηβείας μας. Αυτά που δε θέλαμε να τελειώσουν ποτέ!

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, η Ευρυδίκη φιλοξενεί στο πρώτο πάρτυ της τον Μύρωνα Στρατή και μια μεγάλη καλεσμένη έκπληξη.
Μαζί θα γιορτάσουν τη μέρα της γυναίκας αλλά και τα γενέθλια της "special secret guest" η οποία θα χαρίσει στο κοινό κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς και ντουέτα έκπληξη σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνάντηση με την Ευρυδίκη που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

Hotel Ερμού
Ερμού 152, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210-3463003

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!