Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Παρουσίαση δίσκου Εδώ στα Όνειρα του Ηλία Μαρούδα | Δευτέρα 28 Μαΐου | ΓΥΑΛΙΝΟ Up Stage

By Published May 27, 2018

Παρουσίαση δίσκου - Εδώ στα όνειρα

Ηλίας Μαρούδας
Δευτέρα 28 Μαΐου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage

Οι εκδόσεις δίσκων «Καθρέφτης ήχων αληθινών» και ο συνθέτης Νικήτας Βοστάνης σας καλούν την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 9..00 μ.μ. στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην παρουσίαση δίσκου «Εδώ στα όνειρα», του πρωτοεμφανιζόμενου στη δισκογραφία τραγουδιστή, Ηλία Μαρούδα.

Μια σειρά 8 τραγουδιών του Νικήτα Βοστάνη που τους στίχους υπογράφουν οι: Κώστας Μπαλαχούτης, Ιωάννα Ηλιουπούλου, Δημήτρης Παπασταθόπουλος και Μίρκα Παπαδημητρίου.

Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν από ζωντανή ορχήστρα

Παρουσίαση Εύα Αλιανάκη

Ηλίας Μαρούδας
Τι με ξυπνάς (HQ Official Audio Video)
Μουσική: Νικήτας Βοστάνης
Στίχοι: Κώστας Μπαλαχούτης
από το CD «Εδώ στα όνειρα»
 που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Μαΐου:

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr

Συντελεστές του δίσκου «Εδώ στα όνειρα»

Μπάσο: Νικόλας Βοστάνης
Κιθάρες: Πλάτων Παπαδημητρίου
Πιάνο: Θάνος Μπένος
Τύμπανα: Άγγελος Κουσάκης
Μπουζούκι, Μπαγλαμάς, Τζουράς: Βαγγέλης Δαλέζιος
Ενορχήστρωση, Ηχοληψία, Μίξεις: Πλάτων Παπαδημητρίου

Ηχογραφήσεις: Studio Μουσικουργείο
Στούντιο Mythos
Ηχογραφήσεις, Master, Μαstering: Σάκης Γκίκας
Photographer: Olga Giovanaki
Styling: Τίνα Στολίδη
Επιμέλεια Παραγωγής: Νικήτας Βοστάνης, Πλάτων Παπαδημητρίου
Γραφιστικά: Ergongraphics.Gr

«Σε μια εποχή όπου τα όνειρα τείνουν να μοιάζουν μ' ενοχή, βρίσκεις στο δρόμο σου ανθρώπους που σου επιτρέπουν να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους στιχουργούς, μουσικούς και συντελεστές αυτού του δίσκου που μ' εμπιστεύτηκαν για να εκφράσω την έμπνευσή τους. Καλή ακρόαση και... μη σταματάτε να ονειρεύεστε ποτέ!»

Ηλίας Μαρούδας

«Με τον Ηλία Μαρούδα μας συνδέει μια πολύχρονη γνωριμία και φιλία. Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργαζόμαστε σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Στόχος μας ήταν να προχωρήσουμε σε δικά μας μουσικά μονοπάτια. Τα 8 τραγούδια του CD «Εδώ στα όνειρα», είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής μας σκέψης. Σχεδόν ένα χρόνο δουλέψαμε ακούραστα, με την συνεργασία του ενορχηστρωτή Πλάτωνα Παπαδημητρίου και όλων των φίλων αξιόλογων μουσικών που τους ευχαριστώ όλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους στιχουργούς που μας εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους. Ηλία, καλή επιτυχία!»

Νικήτας Βοστάνης, Μάιος 2018

«Με τον Νικήτα Βοστάνη, μετράμε μέχρι σήμερα μια πολύχρονη συνεργασία που ξεκίνησε το 2004 με το CD Τέρμα Γκάζι. Στην συνέχεια είχαμε πολλές και ουσιαστικές συνεργασίες σε κυκλοφορίες άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών, όπου υπήρξε χρήσιμη η συμβολή του. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 ολοκληρωμένα CD με δικά του τραγούδια. Είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτήν νέα κυκλοφορία μας συστήνει έναν νέο ελπιδοφόρο τραγουδιστή που είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον τον Ηλία Μαρούδα. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ηχογράφησης, είναι η αμεσότητα του ήχου της ορχήστρας που έγινε μόνο με φυσικά όργανα.»

Μωυσής Ασέρ, Άνοιξη 2018

Βιογραφικό του Ηλία Μαρούδα

Ο Ηλίας Μαρούδας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Το 2006 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στην πόλη της Καστοριάς. Έχει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και σε χώρους της Βορείου Ελλάδος τα προηγούμενα χρόνια. Έχει συμμετοχή στο αφιέρωμα στο στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη, που έλαβε χώρα στο χώρο του Ιανού τον Απρίλιου του 2014, καθώς και στο αφιέρωμα στον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, στον ίδιο χώρο, τον Οκτώβριο του 2015, την επιμέλεια των οποίων είχε ο συνθέτης, Νικήτας Βοστάνης. Το χειμώνα του 2016 συμμετείχε στο «The Voice of Greece» που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ. Οι σπουδές του στη μουσική έχουν επικεντρωθεί στον τομέα της φωνητικής, όπου και παρακολουθεί ακόμα μαθήματα στο εθνικό Ωδείο Αθηνών υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας φωνητικής, Φιλιώς Επιφανίου. Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά κυκλοφορεί επίσημα αυτές τις μέρες με τίτλο «Εδώ στα όνειρα». Τη μουσική του δίσκου υπογράφει ο Νικήτας Βοστάνης ενώ τους στίχους τους έχουν χαρίσει ο Κώστας Μπαλαχούτης, η Μίρκα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος και η Ιωάννα Ηλιοπούλου. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Πλάτων Παπαδημητρίου.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!