Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

«Θέλω να τραγουδήσω» Η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει Λευτέρη Παπαδόπουλο | 7 Σεπτεμβρίου

By Published August 27, 2018

«Θέλω να τραγουδήσω»

Η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει Λευτέρη Παπαδόπουλο
Συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή και στιχουργό
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου – Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου – Ώρα: 20:00

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Θέλω να τραγουδήσω» από την Ελληνική Ραδιοφωνία, που της εμπιστεύτηκαν σε πρώτη εκτέλεση ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει ο μεγάλος ποιητής και στιχουργός μας Λευτέρης Παπαδόπουλος, σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο έργο του.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Μικρασιατικών 2018 προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο οποίος κατάγεται από την Προύσα της Μικράς Ασίας και διοργανώνεται από την Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου, ενώ σηματοδοτεί την επικείμενη ίδρυση του πολυπόθητου Μουσείου Μικρασιατικών και Προσφυγικών Κειμηλίων του Δήμου Κορινθίων.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο καταξιωμένος μουσικολόγος και πιανίστας Γιάννης Μπελώνης. Επί σκηνής συμπράττουν επίσης οι μουσικοί: Γιάννης Ματσούκας στο μπουζούκι και το τραγούδι, Βαγγέλης Κονταράτος στην κιθάρα, Γιάννης Πλαγιαννάκος στο κλασικό μπάσο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κορινθίων, το ΚΕΠΑΠ και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Το ομότιτλο τραγούδι της συναυλίας περιέχεται στον νέο δίσκο της ερμηνεύτριας,με τίτλο «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» που ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, σε ενορχηστρώσεις Γιάννη Μπελώνη.

Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:00

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της