Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Παρουσίαση της νέας σειράς των εκδόσεων ‘’Βιότοπος ‘’ Στην καρδιά του δάσους – Θάλεια Ζεϊμπέκη | Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

By Published November 11, 2018

Παρουσίαση της νέας σειράς των εκδόσεων ‘’Βιότοπος ‘’ Στην καρδιά του δάσους – Θάλεια Ζεϊμπέκη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Χώρος Τέχνης Art63 της Δραματικής Σχολής Αθηνών
"Γ. Θεοδοσιάδης"

Οι εκδόσεις Βιότοπος με χαρά σας καλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ποίηση για την παρουσίαση της νέας σειράς εκδόσεων για το 2019 με τίτλο... "στην καρδιά του δάσους".

Ανάμεσα στις σκιές των πυκνών κλαδιών και δίπλα στα κρυφά περάσματα, κάτω από τις φυλλωσιές των περήφανων δέντρων του δάσους, ένας ξεχωριστός -κρυφός για τους περισσότερους- κόσμος μας καλεί να τον ανακαλύψουμε και να του δώσουμε την αγάπη και την προστασία που χρειάζεται για να ζήσει μαζί μας. Ζώα δυνατά, πανέμορφα πουλιά, πεταλούδες, χρωματιστά έντομα και άλλοι μικροοργανισμοί συνθέτουν μια μοναδική συμφωνία απρόσμενης χάρης και άγριας ομορφιάς.

Η Θάλεια Ζεϊμπέκη αντλώντας έμπνευση από αυτή την υπέροχη ζωή, ζωγραφίζει αυτούς τους ντροπαλούς κατοίκους, που η επιβίωσή τους είναι τόσο αναγκαία. Η νέα σειρά των εκδόσεων Βιότοπος περιλαμβάνει εκτός από τις υδατογραφίες των μικρών, ευάλωτων οργανισμών και περιγραφές της ζωής και των συνηθειών τους.

Σας καλούμε στην ετήσια εκδήλωση για τη νέα μας σειρά όπου θα παρουσιαστούν οι υδατογραφίες και αποσπάσματα από το περιεχόμενο των εκδόσεων.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν με τραγούδια γνωστών συνθετών,
ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος και η μουσικός - συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου.
Απαγγέλλουν αποσπάσματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών οι σπουδαστές - ηθοποιοί της Δραματικής Σχολής Αθηνών "Γ. Θεοδοσιάδης": Τζέσικα Κουρτέση και Γιάννης Σίντος.

Έναρξη: 19.30
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Χώρος Τέχνης Art63 της Δραματικής Σχολής Αθηνών
"Γ. Θεοδοσιάδης": 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα.

(Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 2108821817).

Βιογραφικό Θάλειας Ζεϊμπέκη
Γεννήθηκα στο "κλεινόν άστυ", την άναρχη Αθήνα του φωτός, την κοιτίδα
του πολιτισμού, το φθινόπωρο του 1955 & ακόμη να συνηθίσω τη ζωή στην πόλη.
Ξεμπέρδεψα με ανακούφιση το ΄73 το Αρσάκειο Εκάλης. Το '79 δυσαρεστώ την οικογένεια ολοκληρώνοντας όλο χαρά το τμήμα γραφικών τεχνών του ¨Αθηναϊκού Τεχνολογικού Ομίλου¨ σχολής Δοξιάδη & το '83 τελειώνω αποφασιστικά τη δραματική σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Γνώσεις Γερμανικής, Αγγλικής.

Ακολουθεί μια μακρά περιπλάνηση στο διαφημιστικό χώρο.

Modelling '79-'83, με διαφημιστικά τηλεοπτικά. Σχεδιασμός εντύπων, καταχωρήσεις, εξώφυλλα δίσκων, εκθέσεις ζωγραφικής, οργάνωση εκθεσιακών κέντρων & καταστημάτων, διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, τοιχογραφίες, κατασκευές πασχαλινές, χειροποίητες κάρτες από φυσικά υλικά & παράλληλη συνεργασία με εκδόσεις.

Με κερδίζει μη αναστρέψιμα & ολοκληρωτικά η παράγραφος βιβλίο τελικά. Δηλώνω παρουσία σε 46 παιδικά βιβλία διαφόρων εκδοτών, μέχρι που παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι εντελώς δικό μου. Με την σκέψη σταθερά προσκολλημένη σε παραμύθια, καταστάσεις υπερβατικές, στην φύση κάπου γενικά γύρω μου. Σε πεταλούδες, ψάρια, ζώα, πουλιά, σε ό,τι κινείται τέλος πάντων, ελπίζοντας υπερβολικά σε κάτι καλύτερο, με την ανάγκη & το αναφαίρετο δικαίωμα στην τέχνη του " ονειρεύεσθαι ", το 1995 ξεκινάει το πρώτο μου ημερολόγιο, θα έλεγα με πανηγυρική διάθεση, χρώματα & όνειρα πολλά & έκτοτε απλά... συνεχίζω...

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!