Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι 2018

By Published November 20, 2018

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι 2018

Με χαρά σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Σχολής Χιλλ, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων και o Σύλλογος Γονέων,το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο σχολείο.
Πληροφορίες για πάγκους : Λίλυ Πετρίδη This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας)
Πληροφορίες για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες : Λάμπρος Γεωργούλης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αγαπητοί γονείς,
Το θέμα που ενώνει τους τρεις φετινούς σκοπούς είναι η υποστήριξη ατόμων με αναπηρία
ή σοβαρή ασθένεια, στις δύο περιπτώσεις με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων ζώων.
Είναι οργανώσεις που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με δράσεις στις οποίες θα
εμπλακούν άμεσα τα παιδιά μας.

Τα έσοδα του φετινού Πανηγυριού θα διατεθούν εξολοκλήρου σε τρεις οργανισμούς:
Special Olympics Hellas
Gentle carousel miniature therapy horses
Nina service dog

Tα Special Olympics είναι ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο που στηρίζεται καθ΄ ολοκληρία στον εθελοντισμό. Ιδρύθηκε από την οικογένεια Kennedy Shriver προ 48 ετών με σκοπό να παρέχει σε άτομα με διανοητική αναπηρία ευκαιρίες
προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες.

Στην Ελλάδα, τα Special Olympics τα οποία ιδρύθηκαν το 1987 ήδη αριθμούν περίπου 900 αφοσιωμένους εθελοντές – προπονητές που προσφέρουν, σε ετήσια βάση, δυνατότητες προπόνησης σε 27 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα, (23 θερινά και 4 χειμερινά). Μέσω αυτών
οι αθλητές των Special Olympics έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσονται σωματικά,διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά και να συμμετέχουν στη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός, σε ένα περιβάλλον σεβασμού, αποδοχής και κοινωνικής ένταξης.

Σκοπός της οργάνωσης είναι η συνέχιση και η περαιτέρω ανάπτυξη των προπονητικών προγραμμάτων ώστε να προσφέρουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες σε άτομα με διανοητική αναπηρία.

Παράλληλα, τα Special Olympics, μέσω εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων,έχουν ως κύριο μέλημα την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στα άτομα με διανοητική αναπηρία, αλλά και της ανάδειξης του εθελοντικού κινήματος στη
χώρα μας, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγώνες και τους αθλητές!
Μέσω των εσόδων από το Πανηγύρι, στόχος είναι να ενισχύσουμε τα προπονητικά αθλητικά προγράμματα των Special Olympics σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε περισσότερα:
URL: www.specialolympicshellas.gr playunified.specialolympicshellas.gr 

Fpage: https://www.facebook.com/SpecialOlympicsHellas/

Το "Gentle Carousel Greece" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που διοργανώνει εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια εναλλακτικής μάθησης, με την αξιοποίηση μιας σπάνιας ράτσας μικροσκοπικών εκπαιδευμένων αλόγων (miniature horses).

Τα αλογάκια - μινιατούρες του "Gentle Carousel" υπηρετούν πολλές γενιές τον ανθρώπινο πόνο με τηνγλυκύτητα, την υπομονή και την καλοσύνη τους. Είναι εκπαιδευμένα από ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς και βοηθούν όσους έχουν χάσει την ελπίδα και έχουν κουραστεί από την προσπάθεια, να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Η "Gentle Carousel Greece" υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις σχολικές και προσχολικές ηλικίες, τόσο στον κήπο "Magic Garden» στη Ραφήνα, όσο και μέσα στην τάξη !

Δείτε περισσότερα:
URL: www.gentlecarouselhorsetherapy.gr

Fpage: https://www.facebook.com/124022197786454/videos/475936795928324/?theater

YT: https://www.youtube.com/watch?v=3PxeX1OItMo

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Nina Service Dogs είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος οργανισμός εκπαίδευσης σκύλων - βοηθών πανελλαδικά, που εκπαιδεύει σκύλους βοηθούς για παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες, κατ’ εξαίρεση για ενήλικες και ηλικιωμένα άτομα με άνοια, όπως επίσης και σκύλους-βοηθούς συνεδριών/θεραπείας. Η οργάνωση λειτουργεί βάσει του μοντέλου του οργανισμού “4 Paws For Ability” των Η.Π.Α..

Η ομάδα του οργανισμού σήμερα αποτελείται από οκτώ (8) σκύλους -βοηθούς, δύο από τους οποίους έχουν ήδη παραδοθεί σε δύο άτομα με αναπηρία, τρεις σκύλους - βοηθούς συνεδριών θεραπείας που πραγματοποιούν επισκέψεις θεραπείας σε ιδρύματα παιδιών,
ενηλίκων και ηλικιωμένων, δύο σκύλους – βοηθούς υπό εκπαίδευση και έναν σκύλο επίδειξης ικανοτήτων (demo dog).

Οι άμεσες ανάγκες του οργανισμού αφορούν: το κόστος πρόσληψης μονίμου προσωπικού/εκπαιδευτή, την αγορά ειδικού μεταχειρισμένουαυτοκινήτου μεταφοράς σκύλων βοηθών ανά την Ελλάδα και συναφών δαπανών μετακίνησης.

Δείτε περισσότερα:
URL: www.ninaservicedogs.com

Fpage: Nina Service Dogs

 

YT: https://www.youtube.com/channel/UCFTwP2QBlayHRID04oYH3eQ

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της