Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Μιράντα Βερούλη Onirico στο Half Note Jazz Club | Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου

By Published November 26, 2018

Μιράντα Βερούλη Onirico | Νέο album

Πρώτη επίσημη παρουσίαση στο Half Note
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Μιράντα Βερούλη, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή και αξιοσημείωτες δισκογραφικές συνεργασίες, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες την πρώτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο “Onírico” (Artway-Τεχνότροπον 2018), την οποία θα παρουσιάσει στο Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.
Το album ανήκει στο ιδίωμα της Brazilian Jazz και περιέχει, τόσο covers γνωστών βραζιλιάνων συνθετών, όσο και original τραγούδια, τα οποία υπογράφει η ίδια. Στην ηχογράφηση συμμετέχουν κορυφαίοι έλληνες μουσικοί, όπως ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ο Σπύρος Μάνεσης και ο Πέτρος Κούρτης.

Για την προσφορά της στη διάδοση της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα και την πολιτιστική γέφυρα που έχει χτίσει μεταξύ των δύο χωρών, η Μιράντα Βερούλη έλαβε από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίαςτην τιμητική διάκριση του Ιππότη του Τάγματος του Ρίο Μπράνκο! H τελετή τού χρίσματοςθα τελεσθεί στις 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στην Πρεσβεία τής Βραζιλίας. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση που απονέμει το κράτος της Βραζιλίας σε ξένους!

Στο πλαίσιο αυτό, το album “Onírico”κυκλοφορείυπό την αιγίδα τής Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας στην Αθήνα.

Στο Half Note θα βρίσκονται επί σκηνής οι:
Μιράντα Βερούλη, φωνή
Μάνος Θεοδοσάκης, τρομπέτα
Σπύρος Μάνεσης, πιάνο
Γιώργος Ρούλος, κοντραμπάσο
Αναστάσης Γούλιαρης, τύμπανα

“Onírico”
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15€ (τραπέζι)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr

www.facebook.com/halfnote.gr

https://www.facebook.com/miranda.veroulimusic

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!