Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΓΥΑΛΙΝΟΥ | Τι παίζει στο Γυάλινο τις γιορτές

By Published December 22, 2018

Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΓΥΑΛΙΝΟΥ Μουσικού Θέατρου

Τι "παίζει" στο Γυάλινο τις γιορτές
ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ Χριστουγέννων 24/12 και Πρωτοχρονιάς 31/12

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Νίκος Πορτοκάλογλου
"Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά"

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, οι δύο τραγουδοποιοί με τις παράλληλες διαδρομές, που αυτόν τον χειμώνα συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή δημιουργώντας μία μουσική παράσταση με τίτλο "Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά", θα είναι μαζί μας ΚΑΙ τις παραμονές των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12).

Και με μεγάλο ενθουσιασμό για τις δύο εβδομάδες των γιορτών (21-22/12, 28-29/12 και εκτάκτως τις παραμονές - υποδέχονται τον Βαγγέλη Γερμανό στη σκηνή του Γυάλινου, που τα υπέροχα τραγούδια του υπήρξαν μεγάλη επιρροή και πηγή έμπνευσης στο ξεκίνημά τους.
Σαν μια παρέα παλιών φίλων που ξαναβρίσκονται ένα βράδυ στην παραλία, με κιθάρες γύρω από τη φωτιά.

Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου
Συμμετέχουν: Steve Tesser και Αγάπη Διαγγελάκη

Εκτός από τις 2 έκτακτες εμφανίσεις τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το «Τι έχει απ' τη φωτιά» συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου και Τρίτη 1 Ιανουαρίου

«Όνειρα γλυκά»
της Σαλίνας Γαβαλά

Η πρωτότυπη και βαθιά συγκινητική μουσική / θεατρική παράσταση, «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά, με τις Ελπίδα και Σαλίνα Γαβαλά θα είναι κοντά μας ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (που θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση).

Στην παράσταση που συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα, γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο.

Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Αντώνης Λουδάρος, φτιάχνοντας ένα απολαυστικό μιούζικαλ δωματίου με στοιχεία αυτογνωσίας που λειτουργεί λυτρωτικά για τους θεατές. Ακούγονται μεταξύ άλλων, τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Ρεββέκας Ρούσση ,Κώστα Χατζή, Κώστα Τουρνά.

'Όνειρα Γλυκά. Ένας οδηγός αισιοδοξίας που θα μας συντροφεύει την νέα χρονιά.
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

«ΣΚΙώΝ ΚΑΜώΜΑΤΑ με φωτεινά ΤΡΑΓΟύΔΙΑ»

Λαϊκοδημοτικοσατιρικοκρητικοποντιακοραπροκμεταλ άσμα!

Σκιές με ρίζες Φωτεινές... Τραγούδια Ελληνικά με παγκόσμια λάμψη... Απτάλικα... Πυρρίχειοι & Πεντοζάλικοι ρυθμοί, ζωντανά από χορευτές ψυχής και όχι χορογραφίας... Τσάμικα... Προξενεία... μπάντες... και προξενιά...Ο Μπαρμπα-Γιώργος προ και μετά Κωστόπουλου! Και όλα αυτά γιατί ο Καραγκιόζης μας, αντέχει ακόμα!

Ο Τάκης Βαμβακίδης και η Φωτεινή Σαββατιανού «τυχαία» ανταμώσανε... εμπνεύστηκαν και με ασύλληπτο πάθος, μεράκι και ψυχή παρουσιάζουν μία Μουσικοθεατρική Γιορτή όπου γιορτάζει για δυο ώρες ολάκερη η Ελλάδα και που καταφέρνει να συγκινήσει βαθιά τους θεατές!

Παρασκευή 21 και 28 Δεκεμβρίου
ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ

Οι Εξομολογήσεις της Μάρθας Φριντζήλα - η de profundis παράσταση για φωνή, πιάνο, μπάσο και τύμπανα –συνεχίζονται κάθε Παρασκευή... «Εξομολογήσεις της Παρασκευής»

Η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει υλικό από τη δισκογραφία τη δική της και των καλλιτεχνών που αγαπά πλαισιωμένη από τρεις εξαίρετους μουσικούς: Τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο, τον Αντώνη Μαράτο στο μπάσο και τον Βασίλη Μαντζούκη στα τύμπανα. Μια μουσική υπενθύμιση της ομορφιάς που μας περιβάλλει με οδηγό τα λόγια αγαπημένων ποιητών και την ερμηνεία τεσσάρων καλλιτεχνών που συνομιλούν, αναπολούν, πειραματίζονται και εξομολογούνται παίζοντας το σοβαρό τους παιχνίδι επί σκηνής.

Κυριακή 23 και 30 Δεκεμβρίου
και ανήμερα των Φώτων, 6 Ιανουαρίου

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«7 και... με 10 και...»

Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και ο Γιώργος Κατσαρός στο σαξόφωνο, οι δύο θρύλοι συναντιούνται κάθε Κυριακή στη σκηνή του Γυάλινου, «7 και... με 10 και...».

Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο παίζει αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες του με την ορχήστρα και με εξαιρετικούς ερμηνευτές. Την σκυτάλη παίρνει το άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Κατσαρός που με το λυρικό του σαξόφωνο μας θυμίζει τις δικές του ατέλειωτες επιτυχίες. Ακολουθούν οι ιστορικές κορυφαίες στιγμές της συνάντησης τους επί σκηνής.

Τα τραγούδια τους ερμηνεύουν η μοναδική και σπάνια Λένα Αλκαίου, ο επί εικοσαετίας συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας και η ανερχόμενη Κωνσταντία. Μαζί τους και ο διεθνούς φήμης βαρύτονος, Νίκος Καραγκιαούρης.

Ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστα τραγούδια, νοσταλγικές μελωδίες από musicals, ξένα και ελληνικά τραγούδια, λαϊκά και μη, μας θυμίζει και μας διασκεδάζει μέχρι να αναλάβει την σκυτάλη το φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing, που έχει σκοπό να μας σηκώσει από το πλούσιο δείπνο για να έρθουμε πιο κοντά με τον χορό... Τους συνοδεύει ορχήστρα βιρτουόζων μουσικών και οι ενορχηστρώσεις φέρουν την υπογραφή του Κώστα Νικολόπουλου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο
www.gialino.gr

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στο 210 9315 600

Η Προπώληση Εισιτηρίων γίνεται μέσω του δικτύου viva.gr

ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!