Πληροφορίες σταθμού 2108946521 -  6937036523     6937036523 και email [email protected] 

Rate this item
(1 Vote)

Τα 5 Στοιχεία Άννα Μπουρμά - Φεστιβάλ Δήμου Ελληνικού /Αργυρούπολης | Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

By Published December 19, 2018

«Τα 5 Στοιχεία»

Mια μουσικό-θεματική παράσταση
με την Άννα Μπουρμά
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης"

"Τα 5 Στοιχεία" της Άννας Μπουρμά για πρώτη φορά θα βρεθούν στις εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης "Όλη η πόλη μια γιορτή" στο υπέροχο πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου .
Επρόκειτο για μια πρωτοποριακή μουσικό-θεματική παράσταση ψυχοδιεγερτική που εμπνεύστηκε η ίδια η Άννα Μπουρμά και ανέβηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο 2016 στην Αθήνα. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 40 sold out παραστάσεις και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα.

Φέτος η Άννα Μπουρμά απέσπασε με την παράσταση αυτή των 5 στοιχείων το βραβείο ''Καλλιτέχνης Της Χρονιάς'' 2018 από την Ακαδημία βραβείων τέχνης
Ο θεατής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μυσταγωγική παράσταση γεμάτη, μουσική , ερμηνείες , εικόνες , χορό και μοναδικές αφηγήσεις. Μας ταξιδεύει στον κόσμο των στοιχείων της φύσης , φωτιά, νερό, αέρας, Γη και σύμφωνα με τον Ησίοδο και τον Αιθέρα.
Η Άννα Μπουρμά είναι μια ερμηνεύτρια πολυδιάστατη πράγμα που σπάνια συναντάς, τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι και έχει σκηνοθετήσει , χορογραφήσει και φωτίσει αυτήν την παράσταση. Η ερμηνεία της και η παρουσία της στην σκηνή έχει σχολιασθεί από πολλούς δημοσιογράφους ως απόκοσμη, ερμηνεύτρια υψηλής αισθητικής και αέναη.

Μουσικές, στίχους και κείμενα που υπογράφει ο συνθέτης Τάκης Μπουρμάς εισάγουν τους θεατές στον κόσμο των στοιχείων. Σύγχρονες τεχνικές όπως, computer programming & projection mapping δίνουν την νότα της τεχνολογίας στο μαγικό αυτό ταξίδι. Όργανα μοναδικά όπως το σε πολλούς άγνωστο Duduk εμφανίζονται στην παράσταση και δίνουν την συγκίνηση μέσα βέβαια πάντα από την ανθρώπινη πνοή.

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης"
Κύπρου 68 - Πλατεία Δημαρχείου (Αργυρούπολή)
Οι πόρτες ανοίγουν 19:45
Ώρα έναρξης : 20:30
Διάρκεια παράστασης : 100' (χωρίς διάλειμμα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κείμενα, ενορχήστρωση, πρόζα : Tάκης Μπουρμάς
Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά
Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα : Nίκος Καλαντζάκος
Πνευστά : Vartan Abovian
Ήχος : Ηλίας Λάκκας
Φώτα χειρισμός : Γιάννης Τριανταφυλλίδης
Φώτα σχεδιασμός : Άννα Μπουρμά , Στέφανος Ερινιτάκης
Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης
Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος
Παραγωγή : AFM Records | Θεοδόσιος Φράγκος

Η παράσταση έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ από δήμους όπως:
Μενάδρεια Κηφισιάς καλοκαίρι 2016, Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016, Φαληρικά Φεστιβάλ 2016, Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων 2016, Φεστιβάλ Ρεματιάς Δήμος Χαλανδρίου 2017, Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη Σαντορίνης 2017 ,το 2018 στο Φεστιβάλ Σύρου- Απόλλων Θέατρο 2018, στο Φεστιβάλ Γιορτές Δάσους στο Δήμο Καρπενησίου 2018, στο Φεστιβάλ Φθινοπωρινές Γιορτές του Δήμου Αγίου Δημητρίου

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , [email protected] 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της