Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523 

Rate this item
(1 Vote)

Καλή Σαρακοστή | Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ

By Published March 09, 2019

Φίλοι μας οδηγοί σας, φροντίστε να μετακινηθείτε με ασφάλεια Συμβουλές από την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ - Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας.

για ένα ασφαλές ταξίδι για το πέταγμα του χαρταετού..

1) Ελέγχουμε το όχημά μας ώστε να πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (έλεγχος πίεσης ελαστικών, στάθμης υγρών, συμπλέκτη, φρένων κ.α.
2) Φοράμε πάντα το προστατευτικό κράνος μας
3) Όλοι οι επιβάτες του Ι.Χ φορούν ζώνες ασφαλείας
4) Τα παιδιά ανάλογα την ηλικία τους κάθονται στα ειδικά καθίσματα
5) Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο δρόμο καθώς η απόσπαση της προσοχής του οδηγού αποτελεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου συμβάντος (χρήση κινητού τηλεφώνου, δυνατή μουσική, έντονες συζητήσεις κ.ά.).
6) Διατηρούμε τις αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας, υπερβολική ταχύτητα δεν θα μας βοηθήσει να φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας...
7) Σεβόμαστε την προτεραιότητα, οδηγούμε αμυντικά, συμπεριφερόμαστε με ευγένεια, δεν παραβιάζουμε τις πληροφοριακές πινακίδες, Αφήστε τον χαρταετό σας να πετάξει όσο πιο ψηλά...μαζί με την οικογένειά σας...την παρέα σας... καλή επιστροφή...
Η οδική ασφάλεια υπόθεση όλων!!!

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της