Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523 

Rate this item
(1 Vote)

REVOLT! Party με Guest σε Μυστική Τοποθεσία στο Κέντρο της Αθήνας | 23 Μαρτίου

By Published March 16, 2019

REVOLT! Party με Guest σε Μυστική Τοποθεσία στο Κέντρο της Αθήνας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η REVOLT! καταλαμβάνει ένα θρυλικό μουσικό σποτ στο κέντρο της Αθήνας για ένα πάρτι με περιορισμένο αριθμό προπληρωμένων προσκλήσεων,φιλοξενώντας τον Dj/παραγωγό Jakob Seidensticker από τους Wareika, ο οποίος κυκλοφορεί μουσική σε label όπως η PERLON, ενώ παράλληλα παίζει σε όλον τον κόσμο. Μαζί του στα decks, ο Bonso δεινός συλλέκτης και Dj της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, και ο ανερχόμενος Liou, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει με τις δεξιότητες του dj-ingκαι την παραγωγή, καθώς και το γούστο του στη μουσική.

Η είσοδος του κοινού στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το event θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της πρόσκλησης που έχουν παραλάβει αφού έχουν στείλει email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της