Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6937036523

Επικοινωνία Radio-Paris.gr

Στείλε το δικό σου μήνυμα στο studio του Radio-Paris.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα σας

Invalid email address.

Παρακαλώ συμπληρώστε το Τηλέφωνο σας

Συμπληρώστε το Σχόλιο σας

Rate this item
(1 Vote)

Γιορτές του Δάσους 2019 στα Κύργια Δράμας

By Published June 20, 2019

ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2019

ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΚΥΡΓΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
28/29/30 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – HAIGYAZDJIAN – ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ
ΣΑΒΒΕΡΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΑ – ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ

Το τριήμερο 28/29/30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν από τον Περιβαλλοντικό Φιλαθλητικό Σύλλογο «ΠΕΡΙ.ΦΙ.ΣΥ.» οι καθιερωμένες «Γιορτές του Δάσους» που λαμβάνουν χώρα στο πανέμορφο πευκόδασος Κυργίων Δράμας.

Παρασκευή 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εκδηλώσεων.
Μαζί μας θα είναι με την μοναδική της φωνή η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Αρμένιος δεξιοτέχνης στο ούτι Χαίκ Γιαζιτζιάν (Haig Yazdjian) και ο Σωτήρης Μπαλλάς.Ένα οδοιπορικό χωρίς σύνορα, ένα ταξίδι που ενώνει λαούς, παραδόσεις και ρίζες καρδιάς. Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες, δύο καλοί φίλοι, ανταμώνουν επί σκηνής σε μια μουσική περιπέτεια, ακριβώς εκεί που η ανατολή συναντά τη δύση.
Έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, ανατολίτικες μελωδίες ενώνονται μαγικά σε ένα πρόγραμμα στημένο «από καρδιάς».
(ΕΙΣΟΔΟΣ 10€ )

Σάββατο 29 Ιουνίου την σκηνή θα μοιραστούν: η καταπληκτική Σαββέρια Μαργιολά, μια μουσική πρόταση που συνδυάζει λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά ακούσματα με ηλεκτρικό ήχο,
τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις, Νοσταλγία, Της ταβέρνας το ρολόι, Θύτες και αθώοι) αλλά και μια μουσική διαδρομή, από το ρεμπέτικο και τον Τσιτσάνη μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Ορφέα Περίδη, τον Νίκο Παπάζογλου και πολλούς άλλους.

Επίσης το ίδιο βράδυ ένα νεανικό συγκρότημα από τις Σέρρες οι «Γης Μαδιάμ».Ένα 5μελές αμιγώς γυναικείο συγκρότημα, που υποστηρίζει το ελληνικό δημοτικό τραγούδι, αλλά και σύγχρονες συνθέσεις αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών. Παρουσιάζουν στον κόσμο την ελληνική παραδοσιακή μουσική με μια πιο νεανική και ανανεωμένη ματιά και τον κάνουν να την αγαπήσει όσο και οι ίδιες. Χαρακτηριστικό τους, οι διασκευές τους με έντονες πολυφωνικές πινελιές.(ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

Κυριακή 30 Ιουνίου η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, οπού θα απολαύσουν καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, αλλά και μια ιδιαίτερη παράσταση χορού από τους μαθητές της σχολής χορού «Audition» Μαρίας Παπαδοπούλου. (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

Ακόμη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν δράσεις για παιδιά όπως:παραμύθια στο δάσος, κατασκευές και χειροτεχνίες, ιππασία, τοξοβολία ομιλίες ευαισθητοποίησης, κ.α.

Τέλος την Κυριακή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι Ορεινοί Αγώνες Κυργίων «trailkirgia – Βάσω Εγγονοπούλου»

Παράλληλα όλο το τριήμερο των «Γιορτών» θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των εκδηλώσεων η «1η Οικογιορτή Δράμας». Πρόκειται για μια γιορτή οπού θα συμμετέχουν εκθέτες με παραδοσιακά προϊόντα, βιοκαλλιεργητές, μεταποιητές, μελισσοκόμοι, οικοτεχνίτες, κα.. Ακόμη στα πλαίσια της Οικογιορτής θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με διάφορα θέματα σχετικά με τα βότανα, το μέλι, το τυρί και αλλά.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της