Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Chrysoula K. & Púrpura στον Πολυχώρο «Ρίζες – Κεραμεικός | 27 Ιουνίου

By Published June 24, 2019

Chrysoula K. & Púrpura

Μουσικές του Κόσμου - Δύση και Ανατολή
Μια μουσική περιπέτεια έξω από τα συνηθισμένα
Πολυχώρος «Ρίζες - Κεραμεικός»
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Μια μυσταγωγική μουσική βραδιά, με φόντο την Ακρόπολη, μας υπόσχεται το γυναικείο συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura, το οποίο θα εμφανιστεί στην ταράτσα του Πολυχώρου «Ρίζες» στον Κεραμεικό, την Πέμπτη 27 Ιουνίου,με ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψειαπό τις ελληνικές ακτές μέχρι την Πορτογαλία, την Αργεντινή και το Αζερμπαϊτζάν.

Με μια παράδοξη μίξη μουσικών οργάνων – κανονάκι και λαούτο απ’ την ελληνική παράδοση και τις ορχήστρες της Ανατολικής Μεσογείου, φλάουτο και τσέλο απ’ τη συμφωνική ορχήστρα και τη λόγια μουσική της Δύσης – το σχήμα δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για μια μουσική περιπέτεια έξω από τα συνηθισμένα.

Οι Chrysoula K. & Púrpura έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία 4 χρόνων, η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις στο εξωτερικό (Αυστρία, Φινλανδία, Αυστραλία) και συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς εντός κι εκτός Ελλάδος.

Το σχήμα Chrysoula K. & Púrpura αποτελούν οι: Χρυσούλα Κεχαγιόγλου – φωνή, Έφη Ζαϊτίδου - κανονάκι, φωνή, Μαρία Πλουμή - λαούτο, φωνή, Σοφία Σερέφογλου - φλάουτο και φλογέρα με ράμφος, Έλσα Παπέλη - βιολοντσέλο.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019
Ώρα: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος
Κεραμεικός, τηλ. 211 0133 135
https://rizes-keramikos.gr

Official site: https://purpuramusic.com/

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!