Print this page
Rate this item
(1 Vote)

"Ονειρα Γλυκά" της Σαλίνας Γαβαλά στο Φεστιβάλ Κηφισιάς | 3 Ιουλίου

By Published June 28, 2019

"Όνειρα γλυκά" (Μουσικοθεατρική παράσταση αυτοβελτιωσης ) στο Φεστιβάλ Κηφισιάς Τετάρτη 3 Ιουλίου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Κέιμενο: Σαλίνα Γαβαλά
Πρωταγωνιστούν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας
Ελπίδα - Σαλίνα Γαβαλά

Μετά την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που είχε στην Αθήνα για δύο συνεχόμενες σεζόν στο Σύγχρονο θέατρο (Φεβρουάριος - Απρίλιος 2018 ) και στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο (Οκτώβριος - Ιανουάριος 2019), η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση αυτοβελτίωσης «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά, που κοινό και κριτικοί αποκάλεσαν το διαμάντι της χρονιάς, έρχεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Κηφισιάς, στο αίθριο του Δημαρχείου, με ελεύθερη είσοδο.



Λυτρωτική, με χιούμορ, γεμάτη μηνύματα, συγκίνηση και κλασικά τραγούδια με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Τα «Όνειρα Γλυκά» είναι μια πρωτότυπη παράσταση ,ένα μιούζικαλ δωματίου, με στοιχεία αυτοβελτίωσης ,όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο.
Η παράσταση μέσα από τα τραγούδια που εναλλάσσονται με το κείμενο και γίνονται όχημα για να ξεδιπλωθεί η ιστορία και τα συναισθήματα, αποκαλύπτει τελικά στον θεατή τον τρόπο για να κατακτήσει την ευτυχία, αποτελώντας έναν οδηγό αισιοδοξίας και λειτουργώντας λυτρωτικά και θεραπευτικά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Το έργο πραγματεύεται τη ζωή μιας κοπέλας 30 ετών η οποία καθώς κάνει μια ανασκόπηση , ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν ,ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό, ο οποίος εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά , να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει στην αυτογνωσία.

Η Σαλίνα Γαβαλά αυτοαναλύεται, σχεδόν βιογραφείται μέσα από το κείμενο που είναι ουσιαστικά ένας ατομικός διάλογος για την ταυτότητα και τα θέλω μας, μέσα από τον καθρέφτη μιας μελλοντικής ηλικίας, ένα ταξίδι στο παρόν και το μέλλον.

Στον ρόλο της μελλοντικής ηρωίδας, η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα εκπλήσσει με τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τις ερμηνείες της σε τραγούδια όχι μόνο δικά της αλλά και άλλων όπως των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Ρεβέκκας Ρουσση, Κώστα Χατζή, Κώστα Τουρνά. κ.α

Θεατρικό κείμενο: Σαλίνα Γαβαλά.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Παίζουν και τραγουδούν:
Ελπίδα & Σαλίνα Γαβαλά

Παίζουν οι μουσικοί
Πιάνο - Γιωργος Τσολάκος
Κιθάρα - Αχιλλέας Διαμαντής
Κρουστά - Δημήτρης Χωριανόπουλος
Μπάσο - Μιχάλης Κεχαγιάς

Τετάρτη 3 Ιουλίου
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης
Ελεύθερη είσοδος.
Ώρα: 21:00

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!