Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο-Viber 6970224530-6937036523

Rate this item
(2 votes)

Κλεονίκη Δεμίρη - Συναυλίες - Καλoκαίρι του 2020

By Published July 15, 2020

Κλεονίκη Δεμίρη

Συναυλίες - Καλοκαίρι του 2020
"Τα Καλοκαιρινά" και το νέο album "Μαγική Συνταγή"

Η Κλεονίκη Δεμίρη σε μια παράσταση με τραγούδια από την Ελλάδα την Μεσόγειο την Λατινική Αμερική, τραγούδια από το νέο της album.
Οι πρώτες παραστάσεις
20 Ιουλίου,Φεστιβάλ Καλαμάτας, προαύλιος χώρος Μεγάρου Χορού
30 Ιούλιου, Οινούσσες, λιμάνι
3 Αυγούστου, Τροφώνια 2020 στη Λειβαδιά, Αρχαιολογικός Χώρος Λέοντος Χαιρώνειας
28 Αυγούστου, "Οινοξένεια" 2020 στο Αίγιο
Ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00

Μια συναυλία με τα πιο δροσερά τραγούδια θα παρουσιάσει η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη αυτό το καλοκαίρι μαζί με τα τραγούδια από τον νέο της δίσκο με τίτλο "Μαγική Συνταγή". Ανανεώνοντας το πρόγραμμά της και μετά από πολλές συναυλίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Αμάν, Τίρανα, Φλωρεντία, Σκόπια κ.α.) και επιτυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες, μας προτείνει μια νέα καλοκαιρινή "Μαγική Συνταγή", φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά και πολύ μεράκι!

Η Κλεονίκη Δεμίρη μας υπόσχεται μια παράσταση με τραγούδια που θα ζωντανέψουν τα περασμένα καλοκαίρια μας, αυτά που κρατήσαμε για πάντα στην καρδιά μας, αλλά κι εκείνα που τ’ αφήσαμε να τα πάρει το κύμα...
Από το "Μια θάλασσα μικρή", μέχρι το "Μες στου Αιγαίου τα νησιά" και από το "Μια αγάπη για το καλοκαίρι", μέχρι το "Luz de Luna", θα απολαύσουμε μια νύχτα καλοκαιριού γεμάτη από φεγγάρια, έρωτες και αστέρια, με τραγούδια των πιο αγαπημένων μας Ελλήνων συνθετών και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο που υμνούν την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου!

Μια ονειρική νύχτα που θα τραγουδήσουμε με τη ψυχή μας, θα νοσταλγήσουμε παλιές διακοπές, θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια του Αιγαίου και μαζί με τα νέα της τραγούδια, όπως το "Όλα θα Πάνε μια Χαρά" από το τελευταίο της album ''Μαγική Συνταγή'' που αγαπήθηκε πολύ, θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική σε μια μοναδική νύχτα καλοκαιριού! Ελάτε να δούμε μαζί τον έναστρο ουρανό, να μυρίσουμε τη θάλασσα, να τραγουδήσουμε μαζί τα ωραιότερα καλοκαιρινά τραγούδια με την νέα "Μαγική Συνταγή" της Κλεονίκης Δεμίρη!
Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της