Print this page
Rate this item
(2 votes)

Ο Κώστας Μακεδόνας σε συναυλίες στην Αθήνα 16 και 17 Ιουλίου 2021

By Published July 14, 2021

Ο Κώστας Μακεδόνας σε συναυλίες στην Αθήνα

Παρασκευή 16 Ιουλίου – Βριλήσσια
Σάββατο 17 Ιουλίου – Βάρκιζα

Ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει δύο συναυλίες στο νομό Αττικής μέσα στον Ιούλιο!
Ύστερα από τόσους μήνες απραξίας οι φίλοι του Κώστα Μακεδόνα στην Αθήνα, θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και με σπουδαία λαϊκά τραγούδια κορυφαίων ελλήνων δημιουργών. Μαζί του η εξαιρετική τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση!

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα βρίσκεται στο θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη Βριλησσίων στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων και το Σάββατο 17 Ιουλίου στο πλακόστρωτο της πλατείας Βάρκιζας στο πλαίσιο του Μεσογειακού Φεστιβάλ. Και στις δύο συναυλίες η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό τηρώντας σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια των συναυλιών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Μαζί του οι μουσικοί Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι, επιμέλεια ορχήστρας), Γιάννης Περδίκης (πλήκτρα), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα), Αποστόλης Μαλλιάς (ακορντεόν), Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο) και Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα). Επιμέλεια ήχου ο Άγγελος Πετκίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Κώστας Μακεδόνας.Παρασκευή 16 Ιουλίου: Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη Βριλησσίων (Μεταμόρφωση Σωτήρος και Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια)
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη


Σάββατο 17 Ιουλίου: Πλατεία Βάρκιζας
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!