Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

bigNowPlaying 150x150

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected] και Τηλέφωνο -  Viber 6970224530 - 6937036523

Εδώ τα λέμε....

Rate this item
(2 votes)

Η «σχεδία» της ασεξουαλικότητας και των Τσιγγάνων

By Published November 24, 2021

Βρίσκουμε τον Πλάτωνα στο κρεβάτι μας, ακολουθούμε το καραβάνι της πλάνης, απολαμβάνουμε τα χάδια της ίασης,

ανακαλύπτουμε το πρόσωπο της αιωνιότητας, εντυπωσιαζόμαστε από μια οικολογία στην τρίχα, περιπλανιόμαστε στη γειτονιά των αφανών, ταξιδεύουμε ώς το φαράγγι της γαλήνης, καβαλάμε το άτι της δόξας.

«Στο κρεβάτι με τον Πλάτωνα». Η ασεξουαλικότητα ούτε ψυχική ασθένεια είναι ούτε μορφή αντικοινωνικότητας, αλλά διακριτός σεξουαλικός προσανατολισμός, του οποίου η ορατότητα και ο αποστιγματισμός είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.
«Το καραβάνι της πλάνης». Ένας ακατάβλητος δημοσιογράφος και συγγραφέας αποδομεί τα στερεότυπα που συνοδεύουν τους Τσιγγάνους, εξηγεί γιατί έχουν υιοθετήσει μια ταυτότητα πουν δεν είναι δική τους, τον αμοιβαίο φόβο που χαρακτηρίζει τις σχέσεις τους με του μη Ρομά, αλλά και για ποιο λόγο το τσαντίρι και ο αναλφαβητισμός δεν αποτελούν εγγενή τους στοιχεία.
«Τα χάδια της ίασης». Μία σεξουαλική συνοδοιπόρος στα άτομα με αναπηρία το δικαίωμα στην αγκαλιά, τη ζεστασιά, την ερωτική οικειότητα, υπογραμμίζοντας τον θεραπευτικό χαρακτήρα αυτής της σχέσης.
«Η οικολογία στην τρίχα». Η πλέον αποτελεσματική και περιβαλλοντικά φιλική λύση για την απορρύπανση των υδάτων και την καταπολέμηση των πετρελαιοκηλίδων είναι τα ίδια μας τα μαλλιά.

Αυτά και άλλα πολλά στη «σχεδία» Δεκεμβρίου (τεύχος #95), που θα βρίσκεται από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στους δρόμους της πόλης.

0 awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της