Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

Τα γιορτινά μενού των δύο ρεβεγιόν στη «σχεδία»

By Published December 20, 2021

Αργοψημένη χοιρινή πανσέτα, παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα, κάστανα στιφάδο, σούπα σελινόριζας με αχλάδι και παρμεζάνα,

steak κουνουπιδιού, πάβλοβα και μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείτε αν επιλέξετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της «σχεδίας», στο ζεστό και φιλόξενο καφέ/εστιατόριο μας, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Μετά από δύο δύσκολες περιόδους εορτών, με περιορισμένες μετακινήσεις και άπλετο χρόνο στο σπίτι, μας έλειψε το έξω, η ιδιαίτερη ιεροτελεστία της συνάντησης, της κράτησης ενός τραπεζιού, της ανυπομονησίας για την μέρα της γιορτής. Να ντυθούμε, να στολιστούμε, να βγούμε, να πάμε στο στέκι της καρδιάς μας με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να αφεθούμε στις περιποιήσεις των ανθρώπων εκεί.
Παράλληλα, να έχουμε την γνώση πως κάνουμε καλό, πως με κάθε λαχταριστή μπουκιά από τις γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ και με κάθε δροσερή γουλιά από αφρώδη οίνο, κοκτέιλ και κρασί, συμμετέχουμε σε ένα δυνατό κοινωνικό project με αποτύπωμα στην κοινωνία.

Μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο με σάλτσα ρακόμελο και crumble μελομακάρονου, διαθέσιμο και σε vegan εκδοχή με φυτική κρέμα γαλακτομπούρεκου. Φωτογραφία: Γιάννης ΖινδριλήςΤο εορταστικό μενού τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς είναι στα 45€/άτομο και είναι φτιαγμένο με μεράκι από τον σεφ της «σχεδίας» Κώστα Λύκουρα και την ομάδα του. Μετά από εβδομάδες δοκιμών και συγκρίσεων, είμαστε έτοιμοι να σας το παρουσιάσουμε και να το απολαύσουμε μαζί στις 24/12 και στις 31/12. Τα διαφορετικά, αλλά εξίσου νόστιμα, μενού των δύο ρεβεγιόν μεριμνούν και για τους vegan επισκέπτες οι οποίοι δεν θα στερηθούν την γευστική θαλπωρή που τους αξίζει.
Μια σειρά από δώρα «σχεδίαρτ» και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους συνδαιτυμόνες του εορταστικού τραπεζιού, ενώ μουσικές και μικρά κεράσματα από την κουζίνα και το μπαρ της «σχεδίας» θα συμπληρώσουν το σκηνικό.

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε τραπέζι για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, τηλεφωνήστε στο 210-33 16 859 ή στείλτε μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram της «σχεδίας».
Σας περιμένουμε με χαρά!
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα

Τα γιορτινά μενού θα τα βρείτε εδώ

Στον εσωτερικό χώρο του καφέ/εστιατορίου της «σχεδίας»

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δευτέρα 20/12, 21:30: Live Αλεξάνδρα Κόνιακ acoustic
Τρίτη 21/12: Ο stand up comedian Ηλίας Φουντούλης μας υπογράφει το τελευταίο του βιβλίο «Χαρτί και καλαμάρι. 12 σκοτεινές χριστουγεννιάτικες ιστορίες»
Τετάρτη 22/12, 18:00 - 21:00: Υπογραφή μυθιστορημάτων των συγγραφέων Γιώργου Γιώτσα, Γιώργου Αγγελίδη, Ελενας Αντωνίου, από τις εκδόσεις Silk-Bell
Παρασκευή 24/12: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με special εορταστικό μενού
Δευτέρα 27/12, 21:30: Live Idra Kayne x MCD
Τετάρτη 29/12, 18:00 - 21:00: Υπογραφή μυθιστορήματος Εκδόσεις Μεταίχμιο- «Ο μπλε ήλιος», του Διονύση Μαρίνου
Πέμπτη 30/12, 12:00 - 18:00: «σχεδία αρτ» Ολοήμερο. Εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους, με θέμα «Ας φτιάξουμε ένα δώρο για τον Άη Βασίλη»
Παρασκευή 31/12: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με σπέσιαλ εορταστικό μενού

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της