Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Η Κατερίνα Αδάμ στο www.radio-paris.gr

By Published November 01, 2018

Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ η Κατερίνα Αδάμ

επισκέπτεται το στούντιο του www.radio-paris.gr  για να μιλήσουμε για τα μουσικά της νέα και να ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα.

Κατερίνα Αδάμ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών (Τμήμα Μουσικολογίας) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς επίσης και πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και Ανώτερων θεωρητικών μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών .

Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ιλίου, όπου παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, ταμπουρά και λαούτου και συμμετείχε σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς ως μέλος της Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Μουσικού Λυκείου Ιλίου, όπου της απονεμήθηκαν και αρκετά βραβεία. Συνέχισε τις μουσικές της σπουδές παρακολουθώντας μαθήματα Σύγχρονου τραγουδιού με καθηγήτρια την Julie Massino.

Εργάζεται ως καθηγήτρια κλασικής κιθάρας από το 2007 έως και σήμερα, όπως και ως δασκάλα μουσικής προπαιδείας. Επίσης έχει ασχοληθεί με τον τομέα της σύνθεσης ,γράφοντας μουσική για διάφορες παιδικές θεατρικές παραστάσεις όπως επίσης ως συνεργάτης και σύμβουλος Έκδοσης του μουσικού Παραμυθιού της Julie Massino’’Ο Πούκυ ταξιδεύει στο Ελληνικό τραγούδι’’.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!