Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Η Άννα Κατσούλη στο www.radio-paris.gr

By Published January 07, 2021

Η Άννα Κατσούλη στο www.radio-paris.gr την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 19:00 μ.μ.

για να μιλήσουμε για το Online Concert που θα γίνει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00 μ.μ.

Άννα Κατσούλη Mini Bio:

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη.

Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού όπου βαθμολογήθηκε με “άριστα παμψηφεί” λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα.
Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις.

Επιπλέον, συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυσην φιλανθρωπικών οργανισμών. To 2018 γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’αγάπης και του έρωτα»(Μ.Παπαδάκη/Γ.Νικολάου),που αγγίζει τις 4 εκατ. προβολές στο YouTube.Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό της cd άλμπουμ «Κρυμμένος Ουρανός»,από τη Zoe Music Ltd.Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει 9 tracks,όπου η Άννα έντυσε στιχουργικά τα μισά τραγούδια,ενώ ακούγονται συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια, του Γιάννη Νικολάου κ.α.

Το χειμώνα του 2019 η νεαρή ερμηνεύτρια περιοδεύει σε μικρές μουσικές σκηνές της Ελλάδας και παράλληλα συμπρωταγωνιστεί με την αφηγήτρια Σμαράγδα Αποστολάτου, για 2η χρονιά στην αφηγηματική παράσταση «Το φάντασμα της Όπερας»,σε ρόλο μουσικού-ηθοποιού και στιχουργού,διότι μέσα από τους στίχους της,τα τραγούδια γνωστού musical ακούστηκαν για πρώτη φορά στα ελληνικά!Με μια επίσκεψη στο επίσημο κανάλι YouTube της ταλαντούχας ερμηνεύτριας,ανακαλύπτεις συνεντεύξεις ,μουσικά video clip και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών!

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε από τη Zoe Music το νέο μουσικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή».Ο δίσκος αποτελείται από 6 tracks,με διαφορετικά ηχοχρώματα και συναισθήματα και αποτελεί εξ ολοκλήρου μια δημιουργική & αδελφική σύμπραξη της ίδιας,σε ρόλο στιχουργού και του αδερφού της,Βασίλη Κατσούλη,σταθερού συνεργάτη και ταλαντούχου νέου συνθέτη.
Πρόσφατα συμμετείχε ως μουσικός με πρωτότυπες προσωπικές συνθέσεις στο νορβηγικό αφηγηματικό παραμύθι που διασκεύασε ο Γιώργος Ευγενικός με τίτλο «Η Σταχτοπούτα της Νορβηγίας».

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!