Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Η Αγάπη Τριανταφυλλίδη και η Nil Kocamangil στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης 5/8

By Published July 22, 2016

DUO AURA Αγάπη Τριανταφυλλίδη – Nil Kocamangil «Classic without frontiers ...» Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης - Πρέβεζα
Παρασκευή 5 Αυγούστου
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ, η Eλληνίδα Αγάπη Τριανταφυλλίδη στο πιάνο και η Tουρκάλα Nil Kocamangil στο τσέλο, δημιουργούν μια μοναδική συναυλία στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016.

Μία συναυλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Νεολαίας, με δύο performers, που φημίζονται για την καλλιτεχνική τους συνεργασία ως duo ‘'Aura'’, με το οποίο έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό και έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Μία συνεργασία που τονίζει ότι η Μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να ενώσει τους λαούς σε ένα κοινό ταξίδι.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Liszt/Paganini, J. Brahms, R. Strauss, F. Chopin, R. Schumann, A. Ginastera, A. Piazzola, A. Saygun & Γ. Κωνσταντινίδη.

Οι καλλιτέχνιδες και οι συνδιοργανωτές υπόσχονται μοναδικές στιγμές με κορυφαίες καλλιτεχνικές ερμηνείες σε έργα μεγάλων συνθετών, δείγμα γραφής διαπρεπών νέων της εποχής μας, σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το DUO AURA
Ένας πρότυπος δεσμός αμοιβαίας καλλιτεχνικής εκτίμησης ενώνει άρρηκτα δύο διαπρεπείς νεαρές καλλιτέχνιδες στην κατεύθυνση εμβάθυνσης και ερμηνείας έργων μεγάλων συνθετών.

Οι εμφανίσεις τους κατακτούν αξιοθαύμαστα επίπεδα, ενώ αποκαλυπτικά αισθητικά στοιχεία και δεξιοτεχνικές αρετές των ερμηνειών τους επαινούνται με έμφαση από τους ειδικούς της λόγιας μουσικής. O σεβασμός και η ανάδειξη των έργων που προσεγγίζουν εγείρει τον ενθουσιασμό των ακροατών και το ενδιαφέρον πολλών εν ζωή συνθετών.

Το DUO AURA αποπνέει το άρωμα μιας ανεκτίμητης συνεργασίας, η οποία συνθέτει και καταθέτει το ταλέντο, τη γνώση, την αγωνιστική διάθεση και την πηγαία ευγένεια των μελών του στο βωμό της ειρήνης μεταξύ των λαών, της ανάδειξης και προβολής του πολιτισμού τους.

Nil Kocamangil
Κορυφαία τσελίστα της γενιάς της. Έπεισε το κοινό και τον τύπο με το ισχυρό, έντονο και βιρτουόζικο παίξιμό της, με το οποίο νίκησε σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς ως σολίστ και απέσπασε αξιόλογες κριτικές. Σήμερα είναι μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας του Ντίσελντορφ, ενώ συνάμα συμπράττει με σημαντικές συμφωνικές ορχήστρες της Τουρκίας και της Ευρώπης καθώς και σύνολα μουσικής δωματίου.

Αγάπη Τριανταφυλλίδη
Διακεκριμένη Ελληνίδα δεξιοτέχνις πιανίστα, με λαμπρή διεθνή διαδρομή από οκτώ ετών. Πρόσφατη νίκη της το β' βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό J.N. Hummel της Σλοβακίας. H μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε την υποτροφία του διεθνούς ιδρύματος Vladimir Spivakov της Μόσχας και έπαιξε στο Κρεμλίνο, αφήνοντας ανεξίτηλες εντυπώσεις της αστραφτερής τεχνικής των ερμηνειών της μαζί με σπάνια στοιχεία αισθητικής που επαινούνται από μεγάλες προσωπικότητες της πιανιστικής τέχνης.
..........................................
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ 6 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.
Προπώληση στην Αθήνα: Πανεπιστημίου 39 και στην www.ticketservices.gr

Προπώληση στην Πρέβεζα:
«New Stand» – τηλ. 2682 0 22370 & «Μποτίλια στο Πέλαγο» – τηλ. 2684 0 0432
Διοργάνωση:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας & Ωδείο Πρωτοπορία

Οργάνωση παραγωγής:
Τεχνότροπον – Artway | www.artway.gr

Σχετικά links:
www.agapiano.com
http://www.nilkocamangil.com/

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της