Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στον ΙΑΝΟ

By Published March 31, 2017

Ο IANOS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τη Σχολή Χατζήβεη και 10 εκδοτικούς οίκους.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι εκδόσεις:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ / DIAPLASIBOOKS, IANOS, Εκδόσεις Κέδρος - Kedros Publishers, Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, Μάρτης - Παιδικό βιβλίο, Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio, Εκδόσεις Μικρή Άρκτος, Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - PATAKIS PUBLICATIONS, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS.

Την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ., συγγραφείς και εικονογράφοι παιδικών βιβλίων θα βρίσκονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ, μαζί με τους εκδότες τους, για να μιλήσουν με τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και θαυμαστές τους και να υπογράψουν τα βιβλία τους.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:
Μερκούριος Αυτζής, Giannis Vassilopoulos, Βλάχου Ελένη, Αριστείδης Δάγλας, Angeliki Darlasi, Σγουρή Γεωργιάδη, Σπύρος Γιαννακόπουλος,Constantinos Dalamagas, @Πέρσα Ζαχαριά, Ζωή Θεοχάρη, Ξένια Καλογεροπούλου, Παρασκευάς Καρασούλος, Εύα Ευανθία Κασιάρου, Marietta Kondou, Μαριάννα Κουμαριανού, Lebee, Dimitrios Mamaloukas, Despoina Mantzari,Σπυριδούλα Μπιρπίλη, Antonis Milonakis, ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ, Vasia Paraskevopoulou, Konstantinos Patsaros, Σοφία Πελλοπονησίου- Βασιλάκου, Αργυρώ Πιπίνη - Argyro Pipini, Panagiota Plissi - Παναγιώτα Πλησή, Kelly Stamoulaki, Κώστας Στοφόρος, Lela Stroutsi, Lina Sotiropoulou, Χρυσάνθη Τσιαμπαλή Κελεπούρη, Μαριλίτα Χατζημποντόζη.

Στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση από μαθητές της Β' Δημοτικού της Σχολής Χατζήβεη, όπου θα παρουσιάσουν το παραμυθοδρώμενο που ετοίμασαν στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας του σχολείου, "Η Ευτυχούπολη", βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Μαριλίτας Χατζημποντόζη.

Η παράσταση θα προβληθεί ζωντανά από το παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=LndlArkFepE

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν χειροτεχνικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά με σκοπό να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία και να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιερώθηκε το 1966, από την ΙΒΒΥ (Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα), την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστια Ο IANOS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με την Sxoli Xatzivei/Σχολή Χατζήβεη και 13 εκδοτικούς οίκους.

Σας περιμένουμε!!!

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της