Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Οι “Γυναίκες” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

By Published October 12, 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ | 2ος χρόνος | ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ – ΑΛΙΚΑΚΗ | Aπό Σάββατο 14 Οκτωβρίου | ΓΥΑΛΙΝΟ Μουσικό Θέατρο

χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ» 2ος χρόνος
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ - ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ
Σκηνοθεσία: ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ
Ιδέα - Κείμενο: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ
από Σάββατο 14 Οκτωβρίου μόνο 6 παραστάσεις Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η παράσταση που μας συγκίνησε τον περυσινό χειμώνα, με τις τρεις γυναίκες που μας παρέσυραν σε έναν κόσμο συναισθημάτων, μίλησαν στις καρδιές μας και άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες πτυχές μας, επιστρέφει στον ίδιο χώρο, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μόνο για 6 Σάββατα, από 14 Οκτωβρίου.

 έγραψαν για τις Γυναίκες

«...Οι «Γυναίκες» καταφέρνουν να μιλήσουν για την σημαντικότητα του ενός και μοναδικού πράγματος που ψάχνουμε σε όλη μας τη ζωή. Την αγάπη. Ανέβηκαν πάνω στην σκηνή του Γυάλινου, χωρίς καμία διάθεση μελό και ψευτοσυναισθηματισμών. Δεν είχαν στόχο τα δάκρυα και τους αναστεναγμούς αλλά να μας θυμίσουν την ανάγκη για απελευθέρωση και αγάπη για τον εαυτό μας. Μας ανοίγουν την καρδιά τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Αξίζουν σε βαθμό απόλυτο και επιτακτικό...»
www.musicity.gr

«...Τραγουδούν και οι τρείς! Εντελώς διαφορετικές σχεδόν ίδιες. Οι γυναίκες μέσα μας. Όλες τους μια! Κύμινο και μοσχοκάρυδο μυρίζει ο αέρας και σχεδόν σας το ορκίζομαι ότι είδα τους Χαΐνηδες. Την ώρα που μια λευκή σκόνη, κάλυπτε τις συνταγές της παράδοσης, όλων των ρόλων που παίζουν οι γυναίκες στην κοινωνία. Κάπως έτσι αθόρυβα διαβήκαμε από της ζωής την άκρη, χωρίς να αφήσει δάκρυ σε μάγουλο γραμμή...»
www.provocateur.gr

«...Στις Σχολές Καλών Τεχνών λένε στους μαθητές: Κάντε κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς, αυτή –σε μεγάλο βαθμό– είναι η έννοια της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Και η Αναστασία Μουτσάτσου αυτό επιτυγχάνει στην παράσταση «Γυναίκες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, παράσταση βασισμένη σε δική της ιδέα και κείμενα. Μπερδεύει την πρόζα με το τραγούδι, με τρόπο που δεν έχουμε δει ξανά στις μουσικές σκηνές της Αθήνας. Και καταφέρνει να κάνει τον θεατή να φύγει και να μην μπορεί να βγάλει από το μυαλό του αυτό που είδε. Έχει επιστρατεύσει την εξαιρετικά γλυκιά λαϊκή φωνή της, μαζί με την πολύ ιδιαίτερη φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου και το υποκριτικό ταλέντο της Μυρτώς Αλικάκη, η οποία κλέβει την παράσταση. «Θέλω να ζήσω... πριν πεθάνω, θέλω να ζήσω», αναφωνεί η Μυρτώ Αλικάκη σε μια συγκλονιστική ερμηνεία...»
Εφημερίδα Καθημερινή

«...Τρείς γυναίκες, η κάθε μια μοναδική στο είδος της, συμπράττουν φέτος στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε μια παράσταση που τα έχει όλα: θεατρικό μονόλογο, τραγούδι, δάκρυα, γέλιο, πόνο και κάθαρση. Η αλήθεια είναι, πως όταν ακούς το πάντρεμα αυτό, περιμένεις τα πάντα: από κομφούζιο τέχνης μέχρι την τέλεια σκηνική συγχορδία. Το αποτέλεσμα φυσικά μας ανταμείβει και κανείς, άντρας ή γυναίκα, δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί πως πατήθηκαν προσωπικά ευαίσθητα κουμπιά μέσα του. Πόσες γυναίκες κατοικούν μέσα μας; "Όλες, εμείς, Η Μια. Πόσους ρόλους έχουμε στη ζωή μας; Πόσους από αυτούς αγαπήσαμε, και πόσους ανεχτήκαμε; Στον επίλογο της παράστασης, θα βρεις απαντήσεις. Αν δεν βρεις, θα έχεις (τουλάχιστον) αγαπήσει τρεις απόλυτες γυναίκες...»
www.viewtag.gr

«...Εκείνο που μένει από αυτή την παράσταση, είναι ένα χάος. Μόλις ανάψουν τα φώτα, σκουπίζεις όπως-όπως τα δάκρυα που άφησες να τρέξουν, σιγομουρμουρίζεις κάποιο στίχο που κατάφερες να συγκρατήσεις, μα κυρίως σκέφτεσαι. Παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μόνο αν νικήσεις το παρελθόν, μπορείς να χτίζεις στο παρόν, έτσι ώστε να μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου γι' αυτό στο μέλλον. Μουσικές ερμηνείες που καθηλώνουν από την Φωτεινή Βελεσιώτου και την Αναστασία Μουτσάτσου σε γνώριμους στίχους, οι οποίοι συνοδεύουν το κείμενο. Απλές και περιεκτικές. Χωρίς πολλά φτιασίδια. Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ένα τσιγάρο, η Αναστασία Μουτσάτσου να κινείται στο χώρο με την αέρινη παρουσία της. Και κάπου μέσα σε όλη αυτή τη μουσική περιπλάνηση, ένας μονόλογος, ερμηνευμένος από τη Μυρτώ Αλικάκη. Ένας μονόλογος, εκ βαθέων. Ένας μονόλογος από μια γυναίκα καθηλωτική. Από μία γυναίκα που μπορεί να καθρεφτίζει κάθε συναίσθημα στο βλέμμα της...»
www.athensvoice.gr

«...Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την σύμπραξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, της Φωτεινής Βελεσιώτου και της Μυρτώς Αλικάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια παράσταση με τίτλο "Γυναίκες" υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Ελένης Γκασούκα, είχα την περιέργεια να δω το αποτέλεσμα έχοντας εμπιστοσύνη και στις 4 καλλιτέχνιδες, στην κάθε μία για το είδος της. Δεν ήξερα αν θα νικήσει το μουσικό κομμάτι των Βελεσιώτου - Μουτσάτσου ή το θεατρικό της Αλικάκη. Τελικά, κατάφεραν, όχι μόνο να το ισορροπήσουν ιδανικά, αλλά και να σε κάνουν να μη θυμάσαι στο τέλος ποια είναι η τραγουδίστρια και ποια η ηθοποιός...»
www.musiccorner.gr

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Ιδέα – Κείμενο: Αναστασία Μουτσάτσου
Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου
Σχεδιασμός φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Σχεδιασμός Οπτικοακουστικού Περιεχομένου και Video Installation:
Λουκάς Ζιάρας & Χρήστος Καλαϊτζόγλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη
Καλλιτεχνική υποστήριξη: Πάνος Σουρούνης

Πιάνο, πλήκτρα και επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Τσοκάνης
Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης
Ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου
Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου

Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Γκώνιας

Ώρα Έναρξης: 23:00

Τιμές
13 ευρώ εισιτήριο εισόδου σάλας
10 ευρώ εισιτήριο εξώστη

Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση
8 ευρώ με μπύρα |ή κρασί (2η μπύρα | ή κρασί 6 ευρώ)
10 ευρώ ποτό (2ο ποτό 8 ευρώ)
Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 35 ευρώ
Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 70 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της