Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

Ο Γιάννης Νανόπουλος στη Ρότα - Ενα ταξίδι γεμάτο τραγούδια 9/6

By Published May 26, 2018

Μετά από τέσσερα χρόνια μουσικής απουσίας από τα μουσικά δρώμενα της Αθήνας,

ο τραγουδοποιός/ερμηνευτής, Γιάννης Νανόπουλος επιστρέφει και πάλι στην πρωτεύουσα, με μια αγκαλιά γεμάτη από αγαπημένα και αξέχαστα τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής, και στον ίδιο χώρο από την τελευταία του μουσική παράσταση εκεί!
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Πρόκειται για μία και μοναδική εμφάνιση του σε αυτή την σεζόν, το Σαββατόβραδο 9 Ιουνίου, και μία από τις συνολικά σπάνιες πλέον παρουσιάσεις του στην Αθήνα, αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του που το έχουν ζητήσει και που ζουν εκεί….και όχι μόνο!!
Αυτή την φορά, μαζί του επι σκηνής θα είναι ο εξαίρετος μουσικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος Χριστόφορος Παπασαχόπουλος, ο οποίος με το μπουζούκι του θα δώσει αυτό το ξεχωριστό ηχόχρωμα, που χαρακτηρίζει φέτος ένα μεγάλο μέρος των μουσικών διαδρομών του Γιάννη Νανόπουλου.

Ένα Ταξίδι Γεμάτο Τραγούδια…από το Μάνο Χατζιδάκι και το Μίκη Θεοδωράκη έως το Σταυρό Ξαρχάκο και το Γιάννη Μαρκόπουλο….από το Μάνο Λοϊζο και το Σταύρο Κουγιουμτζή έως το Γιώργο Ζαμπέτα και το Δήμο Μούτση…Από το Θάνο Μικρούτσικο, και το Σταμάτη Κραουνάκη έως πολλούς ακόμη εξαίρετους συνθέτες και ερμηνευτές της παλιάς και σύγχρονης έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής…..

Τέλος το «ΠΕΤΑΓΜΑ» του Γιάννη Νανόπουλου που κέρδισε την 1η θέση στον 2ο Διαγωνισμό Music Heaven το 2010, θα ερμηνευτεί και θα ακουστεί αυτή την βραδιά Live με μπουζούκι, για ΠΡΩΤΗ φορά!!

Σάββατο 9 Ιουνίου Ώρα: 21.30
Ρότα Art Bar Σόλωνος 124, Αθήνα Κρατήσεις: 210 3801033 είσοδος (θεάματος): 7€

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της