Print this page

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπράττει με τη φιλαρμονική ορχήστρα Λουτρακίου | Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

By Published August 02, 2018

LOUTRAKI FESTIVAL 2018

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου
Κυριακή 5 Αυγούστου 2018
Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort) | Ώρα 21:30
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου έχει καθιερώσει την παρουσία της στο Loutraki Festival, σε συνεργασία με σπουδαίους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες από την ελληνική μουσική σκηνή. Στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2018 συμπράττει με έναν από τους πιο σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές, τον Δημήτρη Μπάση, για μια μοναδική συναυλία στο Αμφιθέατρο του Ποσειδώνα!
Μια ξεχωριστή βραδιά με 70 μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης κ.α.), αλλά και κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μπάση.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μπάση
Γεννημένος στην Στουτγκάρδη, ο Δημήτρης Μπάσης γνώρισε την Ελλάδα για πρώτη φορά στα οχτώ του χρόνια, όταν επέστρεψαν οικογενειακώς για να εγκατασταθούν μόνιμα στο Χέρσο του νομού Κιλκίς. Η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήταν σε ηλικία εννέα ετών, οπότε ξεκίνησε να ψέλνει στην εκκλησία του χωριού.

Στα δώδεκα του χρόνια ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής, τα οποία και ολοκλήρωσε στα δεκαεπτά του, οπότε και πήρε το πτυχίο του.

Μόλις ξεκίνησε στα είκοσι να τραγουδάει επαγγελματικά, τον ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του, γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και συνεργασίες!

Οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Μανώλης Λιδάκης, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μίκης Θεοδωράκης, Πασχάλης Τερζής, Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Μητροπάνος, Θέμης Αδαμαντίδης, Μελίνα Κανά, Κώστας Μακεδόνας, Μάριος Φραγκούλης, Λένα Αλκαίου, Γιώτα Νέγκα είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, με τα οποία ο Δημήτρης Μπάσης έχει συνεργαστεί και σημειώσει λαμπερές συνεργασίες και εμφανίσεις.

Το soundtrack του σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης γνώρισε επιτυχία άνευ προηγουμένου αγγίζοντας τις 120.000 πωλήσεις!

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με την ωριμότητα της φωνής του, το πάθος αλλά και την αυθεντικότητα του…

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018
Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort) | ώρα 21:30
Εισιτήριο: 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ ταμείο

Σημεία Προπώλησης:
Λουτράκι: Χαρτομανία, Πρακτορείο Τύπου,Ύφος, BeeLoo
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης
Άγιοι Θεόδωροι: Κατάστημα Pietris
Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου
Ηλεκτρονικά στo www.ticketservises.gr
& στην Πανεπιστημίου 39, Αθήνα | Τηλ. 210 7234567.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://loutrakifestival.com/

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.